26 ujjal született Omar Martinez

Forrás: univision.com -
Dr. Life ujj születési rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Omar Martinezt oktopusznak is csúfolták, nem ok nélkül: a fiú 26 ujjal született. 

Omar épp úgy néz ki, mint bármely más 14 éves kamaszfiú, amíg az embernek az ujjaira nem téved a tekintete.

Forrás: univision.com

Martineznek ugyanis nem 20, hanem összesen 26 ujja van - ezt a furcsaságot édesapjától örökölte.

A fiú Közép-Amerikában, El Salvadorban él, és iskola helyett dolgoznia kell: négyen vannak ugyanis testvérek, ám a szüleik 3 éve meghaltak, így neki kell biztosítani a testvéreinek a megélhetést. Omarnak mindkét kezén 6-6, a lábain 7-7 ujja van, ezért is hívták oktopusznak annak idején.

Forrás: univision.com

A fiút ujjai miatt sokszor kirekesztette a többi gyerek, ő azonban sosem érezte magát furcsának, mert édesapjának és nagyapjának is ennyi ujja volt. Az égvilágon semmiben sem gátolja az a 6 plusz "testrész", épp úgy tudja végezni a dolgát, mint bárki más - csak az emberek néznek rá ferde szemmel.

A fitneszversenyző teste a petefészekrák előtt és utánhttp://www.life.hu/drlife/20161211-fitneszversenyzo-teste-a-petefeszekrak-elott-es-utan.htmlCheyann Shaw éveket töltött azzal, hogy tökéletesítse testét, ám egy váratlan betegség miatt fenekestül felfordult a nagyon fiatal lány élete. Dr. LifeOrigoHalász Gábor őszintén mesél a betegségérőlhttp://www.life.hu/drlife/20161209-agyverzest-kapott-halasz-gabor-sorozatszinesz.htmlHalász Gábor részletesen beszámolt arról, hogy miként változtatta meg életét az augusztusban kapott agyvérzése. Dr. Life--Műtét vár Tóth Gabi édesanyjára: protézist ültetnek behttp://www.life.hu/drlife/20161209-toth-gabi-edesanyjara-komoly-mutet-var.htmlTóth Gabi mindent megtesz azért, hogy édesanyja, a legnagyobb kritikusa még sokáig beleszólhasson a dolgaiba. Komoly műtét vár ugyanis az anyukájára, az énekesnő pedig mindent elkövet, hogy segítsen neki. Megkereste a legjobb orvost, és ahogy csak tudja, támogatja őt. Dr. Life--Sztárok, akik pontosan tudják, min megy most keresztül Kanye Westhttp://www.life.hu/drlife/20161206-idegosszeomlast-szenvedett-sztarok.htmlA világszerte ismert rapper november végén került kórházba kimerültség és idegösszeroppanás miatt. Kanye West a hírek szerint azóta otthon lábadozik, és továbbra is kezelés alatt áll. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik néhány évvel ezelőtt ugyanazon mentek át, mint Kim Kardashian férje. Dr. LifeAFPSzexuális felvilágosítás Norvégiában és itthon: mi a jobb módszer?http://www.life.hu/drlife/20161208-szexualis-felvilagositas-norvegiaban-es-magyarorszagon-melyik-a-jobb-modszer.htmlNéhány nappal ezelőtt fedezte fel magának a magyar internet azokat a prűdséget és álszemérmet abszolút nélkülöző felvilágosító kisfilmeket, amelyeket az NRK norvég közszolgálati televízió készített szexuális felvilágosítás céljára. De hogyan zajlik ma itthon a felvilágosítás? Vajon a magyar vagy a norvég módszer a célravezetőbb a szakértő véleménye szerint? Ennek jártunk utána. Dr. LifeThinkstockMűtét vár Tóth Gabi édesanyjára: protézist ültetnek behttp://www.life.hu/drlife/20161209-toth-gabi-edesanyjara-komoly-mutet-var.htmlTóth Gabi mindent megtesz azért, hogy édesanyja, a legnagyobb kritikusa még sokáig beleszólhasson a dolgaiba. Komoly műtét vár ugyanis az anyukájára, az énekesnő pedig mindent elkövet, hogy segítsen neki. Megkereste a legjobb orvost, és ahogy csak tudja, támogatja őt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.