O.J. Simpsont beteggé tették a cellatársai

Forrás: Pool / AFP -
betegség börtön O.J. Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
O.J. Simpson inkontinenciától szenved, ráadásul egyesek szerint Alzheimer-kórral is küzd. 

Amerikaifutball-játékos és színész volt eredetileg, ám a gyilkossági és bűnügyi perek kapcsán lett hírhedt. Első alkalommal egy brutális kettős gyilkosság miatt került az esküdtszék elé, melynek

büntetése alól végül felmentették a férfit, pedig a bizonyítékok ellene szóltak.

Az eset akkoriban annyira megrázott és felkavart mindenkit, hogy történetéről több könyvet is írtak, valamint sorozat és film is készült belőle. Bűnösségét pedig szinte mindenki készpénznek veszi az ítélettől függetlenül.

O.J. Simpson fizikailag és lelkileg is kezd leépülni Forrás: Pool / AFP

O.J. Simpson közel 70 éves, és a történtek ellenére börtönben él, hiszen egy másik ügy kapcsán végül leültették:

fegyveres rablásért és emberrablásért ítélték el 30 évre, amelyből még 22 van hátra.

Mivel lassan eléri a büntetésének egy harmadát, így elvileg néhány éven belül szabadulhat, bár időközben az egészségügyi állapota elképesztően leépült a nevadai börtönben töltött évek alatt. - írta meg a Best Magazin.

Az egykori izmos, megtermett keménylegényt ma már inkontinencia miatt rendszeresen pelenkázni kell. Rabtársai "bűzösnek" becézik, és senki sem tartózkodik vele szívesen egy cellában. Bizonyos pletykák szerint Simpson betegsége a fegyházban elszenvedett kegyetlen bánásmód és a rengeteg verés eredménye. A börtöntársak és az őrök egyaránt gyakran bántalmazták.

"Amikor bekerült, nagyon nagy volt az arca, sztárként viselkedett. De itt mindenki elvetemült gyilkosként tekint rá, aki aljas indokból ölt, és úgy is bánnak vele" - árulta el az egyik volt cellatársa.

Mások elmesélései szerint mentálisan is leépülni látszik az egykori sportoló, lehetséges, hogy Arzheimer-kórtól is szenved. Két évvel ezelőtt pedig agydaganat gyanújával vizsgálták, mert emlékezetkiesésre, homályos látásra és borzalmas fejfájásra is panaszkodott a börtön orvosának.

Nádai Anikó fontosnak érezte magát a VV 8 miatt http://www.life.hu/sztarok/20161212-sirva-bucsuztatta-nadai-aniko-a-valovilagot.htmlNádai Anikó könnyek között mesélt a Life.hu riporterének arról, mennyire sajnálja, hogy véget ért a VV8. Íme, a megható beszélgetés. TV + SztárokOrigoÉdesanyja halála miatt költözött be a villába Ginahttp://www.life.hu/sztarok/20161212-edesanyja-fajdalmas-elvesztese-elol-menekult-vv-gina.htmlDomszky László, a Life.hu riportere kérdezte Ginát arról, hogy milyennek ítéli a villában töltött időt, illetve hogy számított-e győzelemre. A lány őszintén válaszolt minden kérdésre. TV + SztárokOrigoVV Vivinek is jutni fog Soma nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161212-vv-soma-vivinek-is-ad-a-nyeremenyebol.htmlVV Vivi ugyan nem nyert, mégis győztesnek érzi magát. Erről, és jövőbeli terveiről is beszélgetett Domszky Lászlóval, a Life.hu riporterével. TV + Sztárok--Szikora Robi nem fél az öregedéstől!http://www.life.hu/sztarok/20161212-szikora-robi-egyaltalan-nem-fel-az-oregedestol.htmlNem bántja, ha korával viccelődnek. Szikora Robi egy hét múlva fogja betölteni a 63. életévét, de egyáltalán nem fél az öregedéstől, sőt! Büszkén viseli a ráncait, hiszen ez is csak az élet velejárója.TV + Sztárok--Nagy Ervin letépte a nadrágját http://www.life.hu/sztarok/20161212-nagy-ervin-tancolt-es-tatogott-egy-kicsi-bokszer-alsoban-dogos-tanc.htmlA színész még a nadrágjától is megszabadult a PlayBack Párbaj produkciójában. Nézd meg Ervint LMFAO-ként! TV + SztárokOrigoVV Soma nem akarja letenni az érettségithttp://www.life.hu/sztarok/20161212-vv-soma-megnyerte-a-versenyt-de-megsem-tanul.htmlA fiú igen nagy fölénnyel nyerte meg a Való Világ 8. szériájának végső párbaját. Ezzel kapcsolatban, és egyéb terveiről is Domszky László, a Life.hu riportere kérdezgette. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.