Negyedszer is megházasodott Janice Dickinson, az emlőrákos modell

Forrás: NORTHFOTO -
modell házasság Janice Dickinson rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül elegánsan, gyönyörű ruhában vonult negyedszer oltár elé a 61 éves Janice Dickinson. Az emlőrákkal küzdő modell pszichológus kedvesének fogadott örök hűséget, és betegsége ellenére lenyűgöző formában volt.

Jó ideje küzd a gyilkos kórral Janice Dickinson, de azt már az elején eldöntötte, nem hagyja, hogy a betegség irányítsa az életét. A világ első szupermodellje az emlőrák ellenére elhatározta, hogy megtartja esküvőjét pszichológus kedvesével, akivel már 4 éve egy párt alkotnak.

Gyönyörű volt esküvőjén Janice Dickinson, az emlőrákos modell Forrás: NORTHFOTO

Az erőt próbáló kezelések ellenére a 61 éves modell lélegzetelállító volt a szertartáson, amit egy barátjuk házában tartottak Beverly Hillsben. Janice Dickinson egy elefántcsont színű, hosszú ruhát viselt, míg kedvese, Dr. Robert Gerner a klasszikus fekete szmoking mellett tette le a voksát.

A szertartás elegáns volt, de ugyanakkor meghitt és barátságos is.

Csupán a közeli ismerősök és családtagok részesültek abban a megtiszteltetésben, hogy végignézhették, amint a pár örök hűséget fogad egymásnak, de így sem voltak kevesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.