Kis híján tönkrement Britney Spears élete

Britney sztárok Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére Britney Spears már elég sok mindenen keresztül ment: ő aztán volt nagyon fent és nagyon lent is. Mostanában úgy tűnik, révbe ért anyukaként és énekesnőként is, ám ez nem volt mindig így. 

Britney tizenévesen került a címlapokra, ám azóta elég sok minden történt vele. Talán túl korán jött számára a hírnév, hiszen évekkel ezelőtt kis híján teljesen tönkrement az énekesnő élete. Britney

még csak 35 éves, ám már most dokumentumfilm készül róla,

amiből elég sokat megtudhatnak majd a rajongók a pophercegnőről.

Britney Spears Forrás: Angela Weiss / AFP

2008 volt talán a sztár egyik legrémesebb éve, ekkor ugyanis olyan lelki válságba került a művésznő, ami a családi életére is kihatott: a bíróság január elején mindkét gyermekét az apjuknak ítélte, Britney ugyanis képtelen volt alávetni magát egy drogrehabilitációs központ kezeléseinek. Ezt követte

egy 24 órás pszihiátriai megfigyelés,

amit a hatóságok rendeltek el számára, mert fennállt a veszélye, hogy a sztár kárt tesz magában.

Erre korábban volt is példa: mindenki emlékszik arra, amikor kopaszra borotválta fejét, és őrjöngve kikelt magából az egykori tinisztár.

Az énekeső egyébként később elismerte, ez az eset indította el a változás útján, innentől sikerült megszabadulnia a káros szenvedélyeitől.

Az eredmény pedig magárt beszél: Spears2008 szeptemberében elérte, hogy a volt férjével közösen neveljék a gyermekeiket, és a karrierje is ekkor kezdett újra egyenesbe jönni. 2008-ban megnyerte a 2008-as MTV-díjátadó legfontosabb díjait új albumával, és azóta sincs megállás. Fellépések és lemezek teszik ki Britney életét, de a gyerekeire is sok időt szán, emellett ő maga is egyenesbe jött: jobban néz ki, mint valaha!

Maratoni futónőbe szerelmes Kokóhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-kovacs-koko-istvan-maratoni-futot-szeret.htmlKovács Kokó István márciusban jelentette be, hogy ő és felesége elválnak, az olimpikon azonban most újra szerelmes. TV + Sztárok--Elképesztő- Lady Gaga, Elton John, Adele, Mariah Carey, Selena Gomez és Demi Lovato egy kocsiban énekelhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-lady-gaga-adele-mariah-carey.htmlKarácsony közeledtével mindannyian kicsit érzelgőssé válunk, hiszen az ünnepek minden jóérzésű embert szentimentálissá tesznek. No de nem csak ezért csal a következő dal könnyeket a szemünkbe, hanem azért is, mert ennyi csodálatos hangú világsztárt ritkán lehet látni egy karácsonyi dalban...TV + SztárokSzerelmesen andalog Harry herceg és új kedvese, Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161216-szerelmesen-andalog-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlJó ideje tudjuk már, hogy Harry herceg új kedvese az amerikai színésznő, Meghan Markle - most végre fotók is készültek a szerelmespárról. TV + Sztárok--Hajdú Péter élete nagy szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161216-hajdu-peter-szerelem-vallomas.htmlHajdú Péter és Sarka Kata válása az egész országban téma, mióta kitudódott. Sokan tudni vélik, hogy az egykori sztárpár már külön utakon, külön társsal folytatja, vannak akik szerint a kapcsolat még nincs lezárva és egymásra találhatnak az egykori szerelmesek. Ezúttal Hajdú Péter mesélt őszintén arról, mit is érez valójában és ki iránt... TV + SztárokOrigoNyilvánosan pisilt Jennifer Lawrence: és nem is szégyellihttp://www.life.hu/sztarok/20161215-jennifer-lawrence-szinesznot-pisiles-kozben-fotoztak.htmlJennifer Lawrence aztán nem egy vérbeli hollywoodi díva: millók előtt is szívesen mesél arról, hogy bizony lefotózták már őt pisilés közben. TV + Sztárok--Mexikói Playboyban feszít VV Dóri – Elképesztő luxusban él a lányhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-mexikoi-playboyban-pozol-vv-dori.htmlA Való Világ hetedik szériájának szereplője a tengerentúlon próbál szerencsét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.