Sosem fog már beszélni Ayman Faisal, a kisfiú, aki lefolyótisztítót ivott

Forrás: Dreamstime -
vegyszer mérgezés lefolyótisztító gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saira Faisal kifia, Ayman 2 éves volt, amikor 2013 januárjában ivott a lefolyótisztítóból. Egy szupermarketben történt az eset, a gyerek egyszerűen leemelte a flakont a polcról.

Az anya elmondása szerint csak egy pillanatra nézett félre, és amikor visszafordult, annyit látott, hogy a fia szájából ömlik a vér. A vegyszer szétégette a gyermek szájüregét, nyelőcsövét és a gyomrát is. Egy hónapig lebegett élet és halál között, csoda, hogy túlélte.


Ayman most 6 éves, és az élete egy rémálom: szörnyű fájdalmakkal küzd, sosem fog már beszélni. Az édesanya beperelte a szupermarketet, amiért olyan alacsonyra pakolták a lefolyótisztítót, hogy egy gyerek is hozzáférhetett. Az ügyvédek szerint normális esetben egy ekkora gyerek nem tudja eltávolítani egy vegyszeres flakon kupakját.

Húsevő baktérium miatt veszítette el péniszét a férfi (18+)http://www.life.hu/drlife/20161216-husevo-bakterium-miatt-veszitette-el-peniszet-a-ferfi-orvosi-muhiba-tortent.htmlOrvosi műhiba miatt veszítette el péniszét egy férfi. Elrontott prosztatoperációja következtében húsevő baktérium támadta meg férfiasságát, így azt el kellett távolítani. Perel. Dr. LifeThinkstockFurcsa fóbiák: rettegés a gomboktólhttp://www.life.hu/drlife/20161214-furcsa-fobia-a-gomboktol-valo-retteges.htmlElsőre talán még viccesen is hangzik, ám valójában inkább nyomasztó a gomboktól való félelem. A kutatók szerint az orvosoknak és a médiának is sokkal komolyabban kellene venniük ezt a furcsa rendellenességet. Dr. Life--Kis híján tönkrement Britney Spears életehttp://www.life.hu/drlife/20161216-kis-hijan-tonkrement-britney-spears-elete-ezek-miatt.htmlFiatal kora ellenére Britney Spears már elég sok mindenen keresztül ment: ő aztán volt nagyon fent és nagyon lent is. Mostanában úgy tűnik, révbe ért anyukaként és énekesnőként is, ám ez nem volt mindig így. Dr. Life--16 orvos segítette a 140 kilós nő szüléséthttp://www.life.hu/drlife/20161215-16-orvos-segitett-a-140-kilos-no-szulesenel.htmlEgy átlagos szülésnél jó, ha bent van a szülészorvos és egy szülésznő, ám változik a helyzet, ha komplikációk adódnak a baba világrajövetelénél. Dr. Life--Karácsonyi depresszió és öngyilkosság: mítosz vagy valóság?http://www.life.hu/drlife/20161214-tobben-lesznek-ongyilkosok-karacsonykor-es-az-unnepek-alatt-igaz-vagy-sem.htmlElterjedt nézet, hogy az ünnepi időszakban sokkal többen vetnek önkezükkel véget az életüknek, mint az év bármelyik másik részében. Vajon igaz ez az állítás? Valóban az év legvarázslatosabb hónapja a legszomorúbb is egyben? Dr. Life--Károsan hat a gyerekekre az, ha a Jézuskával áltatják őket?http://www.life.hu/drlife/20161213-a-gyerekekre-karosan-hogy-hagyjak-oket-hinni-a-mikulasban.htmlAz ünnepek idején számtalan gyerek várja, hogy célba érjen a Mikulásnak/Jézuskának szánt levele, hogy aztán a fa alatt az ő oly régóta áhított ajándékát bontogathassa. A legtöbb szülő úgy gondolja, jobb a kicsiket minél tovább meghagyni a csodában való hitükben. Egyes szakemberek szerint azonban ezzel csak azt érik el, hogy később, amikor a gyermekük rájön a valóságra, azt fogja gondolni, hogy minden felnőtt hazug. De valóban így van? Dr. LifeThinkstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.