Sosem fog már beszélni Ayman Faisal, a kisfiú, aki lefolyótisztítót ivott

Forrás: Dreamstime -
vegyszer mérgezés lefolyótisztító gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saira Faisal kifia, Ayman 2 éves volt, amikor 2013 januárjában ivott a lefolyótisztítóból. Egy szupermarketben történt az eset, a gyerek egyszerűen leemelte a flakont a polcról.

Az anya elmondása szerint csak egy pillanatra nézett félre, és amikor visszafordult, annyit látott, hogy a fia szájából ömlik a vér. A vegyszer szétégette a gyermek szájüregét, nyelőcsövét és a gyomrát is. Egy hónapig lebegett élet és halál között, csoda, hogy túlélte.


Ayman most 6 éves, és az élete egy rémálom: szörnyű fájdalmakkal küzd, sosem fog már beszélni. Az édesanya beperelte a szupermarketet, amiért olyan alacsonyra pakolták a lefolyótisztítót, hogy egy gyerek is hozzáférhetett. Az ügyvédek szerint normális esetben egy ekkora gyerek nem tudja eltávolítani egy vegyszeres flakon kupakját.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.