Törőcsik Mari megbetegedett - Le kellett fújni egy színházi előadást

Forrás: MTI/Kallos Bea -
színésznő Törőcsik Mari egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törőcsik Mari már nem először beteg, és ilyenkor mindig sokan izgulunk érte. Most ismét rossz állapotba került, ami miatt egy előadását is vissza kellett mondania.

Régóta készült már arra a szerepére Törőcsik Mari, melyet vasárnap este terveztek színpadra vinni a Nemzeti Színházban. Ám sajnos a 81 éves színésznő szombaton beteget jelentett, így le kellett fújni az előadást, melyről a színház weboldalán olvashatott a közönség.

"Szombaton voltam kivizsgáláson, a klinikai halál után az én koromban már muszáj rendszeresen járni. Az orvosom nem engedett az egészségi állapotom miatt fellépni. Öreg vagyok már, 81 éves" - mesélte Mari a Borsnak

Törőcsik Mari ismét beteg Forrás: MTI/Kallos Bea

A Nemzet Színésze sajnos sűrűn küzd egészségügyi problémákkal. Ezek nagy részben összefüggenek a klinikai halálával, melyből újraélesztéssel tudták csak visszahozni. Ebből fakadóan egészségügyi károsodást szenvedett, az agya egy része sajnos elhalt, ami különböző tünetekkel jár.

"A klinikai halál után maradt egy pici halott rész az agyamban. Ez nem titok" - nyilatkozta a színésznő a Life.hu-nak korábban.

A 81 éves színésznő elmesélte, hogy nagyon érzékeny az időjárásváltozásra, a frontokra. Emiatt sokszor egyensúlyzavarral, szédüléssel küzd, ami miatt már egy-egy baleset is bekövetkezett korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.