Kómából ébredve azt hitte magáról, ő Matthew McConaughey

Forrás: Thinkstock -
Matthew McConaughey francia kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyosan megsérült egy autóbalesetben az angliai borbély, aki ezután napokig kómában feküdt a kórházban. Felébredve azonban franciául beszélt a nővérekhez, és azt hitte, ő Matthew McConaughey.

Borzalmas súlyos autóbalesetet szenvedett a 25 éves brit Rory Curtis, akit végül a tűzoltóknak kellett kimentenie a roncsok alól. 40 percbe telt, mire sikerült őt kiszabadítani, miközben a fiatal férfi agyvérzést is szenvedett. Néhány napig kórházban feküdt, kómába is került a sérülései miatt, de szerencsére néhány nap múlva felébredt. A család megnyugodhatott, azonban az igazi meglepetés csak ezután jött.

Kómába is került a sérülései miatt, de szerencsére néhány nap múlva felébredt (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Az egyik nővérrel ugyanis franciául kommunikált, méghozzá folyékonyan. Ebben csak az a különös, hogy az általános iskola óta nem tanulta a nyelvet, és még csak nem is volt jó benne. "Anyukám és apukám megdöbbent, amikor a nővér megkérdezte tőlük, hogy a családom francia-e" - mondta a Metrónak a férfi, aki ráadásul még azt is hitte magáról, hogy ő Matthew McConaughey.

"Azt gondoltam, hogy Matthew McConaughey vagyok.

A kórházban alig vártam, hogy kiengedjenek, csak arra tudtam gondolni, hogy mennem kell forgatni" - folytatta Rory Curtis, aki kénytelen volt belátni, hogy ő nem a színész. A gyógykezelések hatására a fizikai sérüléseiből felépült, jelenleg fodrászként dolgozik nagynénje szalonjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.