Zara Phillips II. Erzsébet brit királynő brit királyi család vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár hete, november 30-án jelentették be, hogy II. Erzsébet unokája, Zara Phillips és férje, Mike Tindall második gyermeküket várják. Most azonban rossz hírt kaptak.

Most jelentették be, hogy sajnálatos módon Zara elveszítette a kisbabát. "Szomorúan kell tudatnunk, hogy Zara és Mike Tindall elvesztette a kisbabáját. Ebben a nehéz időszakban kérjük, tartsák tiszteletben a magánéletüket" – közölte szűkszavúan a szóvivőjük.

Zara Phillips és férje Forrás: AFP

A párnak már van egy kétéves kislánya, Mia, a második bébit pedig tavaszra várták volna – írja a Hollywoodreporter.

Így él most a világ egyik leghíresebb sziámi ikerpárja, Abigail és Brittany Henselhttp://www.life.hu/drlife/20161224-igy-el-most-a-vilag-egyik-leghiresebb-sziami-ikerparja-26-evesek-lettek.htmlAbigail és Brittany Henselnek csak pár napot adtak az orvosok, ma azonban már 26 évesek. A lányoknak egy testen osztoznak, nyaktól felfelé élnek külön életet. Így élnek most a világ legkülönlegesebb sziámi ikrei. Dr. Life--Szívinfraktust kapott Carrie Fisherhttp://www.life.hu/drlife/20161224-szivinfraktust-kapott-carrie-fisher-kritikus-az-allapota.htmlA TMZ hírportál szerint Carrie Fisher színésznő szívinfarktust kapott egy Londonból Los Angelesbe tartó repülőjáraton. Újra kellett éleszteni. Dr. Life--Karácsonyi csoda: 4 nappal az ünnep előtt eltűnt a kislány daganatahttp://www.life.hu/drlife/20161223-4-nappal-karacsony-elott-eltunt-a-kislany-daganata-hayley-brown.htmlHayley Brownnál tavaly diagnosztizáltak daganatos betegséget, az orrüregében nőtt egy tumor. A kemoterápiát idén nyáron kezdték meg, most pedig csodálatos hírt kaptak. Dr. LifeOrigoKivették a kisfiú agyának egy részét, így él most http://www.life.hu/drlife/20161223-baleset-a-kisfiu-leesett-a-kanaperol-kivettek-az-agya-egy-reszet.htmlJoanne Liberato élete legrosszabb napját élhette át, amikor kisfiát meglátta a nappalijuk padlóján, méghozzá eszméletlenül. Dr. Life--A kritika, ami téged épít: így legyen egészséges önkritikád!http://www.life.hu/drlife/20161220-az-egeszseges-onkritika-ami-teged-epit.htmlNem jó, ha túl sok és az sem, ha túl kevés. Bírál, mégis hozzád tesz, és általa napról napra egyre jobbá válhatsz. Ha egészséges önkritikával rendelkezel, az azt jelenti, tisztában vagy a saját erősségeiddel és gyengeségeiddel, így még hatékonyabban juthatsz el a kitűzött célig. Mutatjuk, hogy csináld! Dr. LifeThinkstockGyönyörű nő lett az egykor drogfüggő Dejah Hallhttp://www.life.hu/drlife/20161222-gyonyoru-no-lett-az-egykor-drogos-dejah-hall.htmlA 26 éves Dejah Hall sokkoló képeket mutatott magáról a közösségi oldalán. A lány drogfüggő volt, azonban már évek óta tiszta. Mutatjuk, mennyit változott a külseje! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.