Az apa segítette világra karácsonykor a kislányát

Születés Dabas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodálatos örömben volt része egy dabasi párnak: karácsonykor jött világra kislányuk.

A csöppség előbb érkezett a vártnál, de az ügyes anyuka és apuka nem esett kétségbe. Mivel a mentők később érkeztek, ők segítették világra a kislányukat.

Apuka segítette világra kislányát - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Karola egészségesen, 3380 grammal és 48 centivel látott napvilágot, a mentőknek pedig már csak a köldökzsinór elvágása maradt. "A dabasi eset kocsi személyzete egy kora reggel megindult szüléshez lett riasztva. Kiérkezés előtt

az ügyes anyuka, az apuka segítségével egy egészséges, érett újszülöttnek adott életet,

így csak a köldök elvágása és szülés utáni ellátásuk maradt hátra. Mind az anyuka, mind Karola baba jól vannak. Dabas Mentőállomás nevében ez úton is gratulálunk!" - adta hírül Facebook-oldalán a mentőállomás.

Az életéért küzd a gyönyörű magyar modell, Magosi Vikihttp://www.life.hu/drlife/20161227-az-eleteert-kuzd-a-gyonyoru-magyar-modell-magosi-viki.htmlKarácsony után újra kórházba kell vonulnia Magosi Vikinek. A gyönyörű modell leukémiás. Dr. LifeOrigoBetegségéről vallot Csákányi Eszterhttp://www.life.hu/drlife/20161227-betegsegerol-vallot-csakanyi-eszter-terdprotezist-kapott.htmlA Kossuth-díjas színésznő a Hír TV-n, Veiszer Alinda műsorában vallott a mögötte álló nehéz időszakról. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMagyar sztárok, akik súlyos betegségekkel küzdöttek meg idénhttp://www.life.hu/drlife/20161220-magyar-sztarok-akik-sulyos-betegseggel-kuzdottek-meg-2016-ban.htmlA különféle megbetegedések nem tesznek különbséget híres és kevésbé ismert emberek között. Most összegyűjtöttük azokat a hazai színészeket és énekeseket, akiknek 2016 sajnos nem sok jót hozott az egészségük terén. Dr. Life--Szorongás - Mit tehetsz ellene? Hogyan kezeld?http://www.life.hu/drlife/20161220-mit-tehetsz-szorongas-ellen.htmlValamilyen indokolatlan félelem, ami a bőröd alá kúszik, nem hagy nyugodni, idegessé, feszültté tesz – valahogy így lehet leírni a szorongás érzését, ami a statisztikai adatok szerint a világ népessége 25%-ának életében legalább egyszer előfordul, és főképp a nőknél jelentkezik. Győzd le módszereink segítségével! Dr. Life--George Michael halálát szívelégtelenség okozhattahttp://www.life.hu/drlife/20161226-george-michael-szivelegtelensegben-hunyt-el.htmlMindenkit lesújtott George Michael halálának híre, rajongói és zenésztársai gyászolják az énekest. Eddig nem tudhattuk, miben hunyt el a legenda, de kiderült, valószínűleg szívelégtelenség okozta a halálát. Dr. LifeOrigoMég mindig kórházban van Carrie Fisher, de már stabil az állapotahttp://www.life.hu/drlife/20161226-carrie-fisher-allapota-stabilizalodott.htmlKritikus állapotban szállították kórházba Carrie Fisher színésznőt, ugyanis szívinfarktust kapott egy repülőjáraton. Újra is kellett éleszteni, azóta pedig kórházban kezelik. A színésznő állapotáról édesanyja adott tájékoztatást, kiderült, hogy Carrie Fisher már stabil. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.