Szabó Zsófinak még mindig gyógyszereket kell szednie

Forrás: RTL Klub -
betegség Szabó Zsófi gyógyszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi szinte egyáltalán nem eszik szénhidrátot és cukrot, de ennek nemcsak az az oka, hogy megőrizze tökéletes alakját. Inzulinrezisztánciát állapítottak meg nála, ami miatt szigorú étrendet kell tartania.

Még időben eljutott orvoshoz Szabó Zsófi, mielőtt az inzulinrezisztenciája nagyobb bajokat okozott volna nála. Betegsége miatt szigorú diétát tart, szinte minden szénhidrátot és cukrot száműzött az étrendjéből, valamint rendszeresen sportol is. Szüksége is volt az életmódváltásra, mert az egyes típusú diabétesz küszöbén áll. Zsófi komolyan be is tartja az utasításokat, ráadásul remek formában van. Elmondása szerint korábban hiábba edzett, mindig maradt rajta felesleg.

Szabó Zsófi gyógyszeres kezelés alatt áll Forrás: RTL Klub

"Az ember sokkal kontrolláltabban, felelősségteljesebben tud étkezni, ha muszáj. A hiúság más kérdés, az ember fogy egy-két kilót, belenéz a tükörbe, azt mondja, hogy jól van már így aztán újra hozzányúl a süteményekhez" - mondta Zsófi a hot! Magazinnak. Hozzátette, fel szeretné hívni sorstársai figyelmét is, hogy tudják, nincsenek egyedül a problémájukkal. Odafigyeléssel bizony lehet javítani a betegségen, de Zsófi hiába küzd, még mindig gyógyszeres kezelés alatt áll. Meg is ijedt, nehogy komoly következményei legyenek. "Az utolsó utáni pillanatban a Jóisten vitt el az orvoshoz" - tette hozzá a műsorvezető.

Egészségleckék sztároktól, amelyeket megtanultunk 2016-banhttp://www.life.hu/drlife/20161208-selena-gomez-bella-hadid-shannen-doherty-es-magic-johnson-egeszsegleckei-2016-bol.htmlHa egy híresség beteg lesz, akkor két dolgot tehet: vagy igyekszik eltitkolni, csendben gyógyulni, majd utána nyilvánosság elé állni, vagy megtagadja a hallgatást, és nyíltan, őszintén vállalja „gyengeségét" rajongói és a világ előtt. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik inkább az utóbbit választották – és ezzel hatalmas erőt adtak rengeteg egészséges és beteg embernek egyaránt. Dr. LifeAFPVezetés közben kapott agyvérzést Benkóczy Zoltánhttp://www.life.hu/drlife/20161229-benkoczy-zoltan-a-budapesti-operettszinhaz-szinesze-agyverzest-kapott.htmlAgyvérzést kapott Benkóczy Zoltán, a Budapesti Operettszínház színésze. A művészt az autópályán, vezetés közben érte a roham, és pusztán felesége, Katalin asszony lélekjelenlétének köszönhetően nem történt nagyobb baj. Dr. Life--300 plasztikai műtéten van túl Alicia Douvallhttp://www.life.hu/drlife/20161228-300-plasztikai-mutetje-volt-alicia-douvallnak.htmlAlicia Douvall a plasztikai műtéteivel szerzett magának hírnevet: a nő még csak 37 éves, de már pontosan nem is tudja, hány szépészeti beavatkozáson van túl. Dr. LifeNorthfotoSokkolóan lefogyott Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/drlife/20161228-sokkoloan-vekony-catherine-zeta-jones.htmlCatherine Zeta-Jones színésznőről sosem a pluszkilók miatt írtunk, a legutóbbi fotóját látva azonban megrémültünk: a gyönyörű filmsztár a szokottnál is sokkal vékonyabb. Dr. LifeOrigoKamarás Iván: "Elsőre ijesztő volt"http://www.life.hu/drlife/20161228-kamaras-ivan-etelallergia-a-nepszeru-szinesz-kulonleges-etrendje.htmlA népszerű színész hosszas unszolásra ment el orvoshoz, ahol kiderült, ételallergiája van. Ma már nagyon meg kell gondolnia, hogy mit eszik. Dr. Life--Tökéletesnek lenni mindenáron: így győzd le a megfelelési kényszeredhttp://www.life.hu/drlife/20161221-a-megfelelesi-kenyszer-legyozese.htmlTökéletes külsejű modellek mosolyognak ránk a tökéletesen megkreált címlapokról egy olyan világban, ahol könnyen úgy érezheti az ember lánya, hogy lemarad valamiről, ha nem elég csinos, vékony, okos, szellemes, rátermett... és még sorolhatnánk. Ebben a felgyorsult, a külsőségeket előtérbe helyező világban nehéz olyan kapaszkodót találni, ami valami más értéket képvisel a külcsín és a pénz helyett. Mindez pedig melegágya annak, hogy egy jó adag megfelelési kényszerrel együtt igyekezzünk megállni a helyünket a hétköznapokban. Ám van rá megoldás. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.