Hosszú, göndör haja mutatott rá a lappangó rákra

Forrás: Thinkstock -
betegség haj kislány anyajegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 4 éves kislánynak irreálisan hosszú, göndör fürtjei voltak. Kiderült, hogy azért, mert a rákkal harcolt a szervezete. 

A 4 éves Lylah Fairlessnek elképesztően szép, hosszú, vastag, göndör fürtjei voltak. Szülei éppen ezért adták neki az Aranyhaj becenevet. Sajnos azonban kiderült, hogy a gyönyörű fürtök mögött egy alattomos, óriási anyajegy húzódott meg, ennek "köszönhette" a kislány tökéletes hajkoronáját.

Az orvosok nagyon féltek attól, hogy könnyedén melanóma alakulhat ki belőle, vagy átszivárog a szöveteken és agydaganatot okozhat, ezért gyorsan kellett lépni az ügyben. Hamar kiderült, hogy egyetlen eljárás létezik, ami segíthet Lylah helyzetén: egy speciális eljárással ki kellett bővíteni, tágítani a fejbőrét.

A 4 éves Lylah Fairlessnek elképesztően szép, hosszú, vastag, göndör fürtjei voltak Forrás: Thinkstock

Metszést ejtettek a fejbőrén, majd egy speciális folyadékot töltöttek be a bőre alá, így tágították ki a fejbőrét. Az operáció kicsit hasonlít a mellnagyobbító műtéthez. Ha a bőr már eléggé kitágult, akkor elkezdik eltávolítani az óriásira nőtt anyajegyet, majd egészséges bőrrel pótolják ki a helyét.

"Hatalmas fürtjei voltak, már a születése pillanatában is. Ezért lett ő Aranyhaj. Sosem gondoltuk volna, hogy ez egy betegség jele lehet. Sajnáljuk, hogy most kopasz, de természetesen az egészsége a legfontosabb" - mesélte Lylah anyukája a Mirrornak.

Ez történik, ha nem mosod meg hetente a hajkefédethttp://www.life.hu/drlife/20170110-okok.htmlEszedbe jutott már, hogy nem ártana megtisztítani a hajkefédet? Számos elképesztő dolgot okozhat, ha nem teszed meg. Dr. LifeThinkstock5 ijesztő igazság: Így öregszik a férfiasságodhttp://www.life.hu/drlife/20170110-a-penisz-oregedes-jelei.htmlSajnos, az öregedés nem csak őszüléssel, ráncokkal és ízületi fájdalmakkal jár. A férfiak nemi szerve is jelzi, ha elszáll felettünk az idő. Dr. Life--Tanulj tőlük! Hollywood egészségguru sztárjaihttp://www.life.hu/drlife/20170106-egeszseges-eletmodjukrol-hires-sztarok.htmlMíg a régi idők nagy sztárjait többnyire cigarettával és némi alkohollal a kezükben fotózták, addig a mai kor celebjei sokkal inkább örökítik meg magukat egy kiadós edzés után, vagy készítenek képet valamelyik ultraegészséges étkezésükről. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akiknek az életmódját kisebb-nagyobb változtatásokkal akár te is magadévá teheted. Dr. LifeAFP5 fűszer, amely csodát tesz a testeddelhttp://www.life.hu/drlife/20170105-hetkoznapi-fuszerek-amik-vedik-az-immunrendszered.htmlKönnyen megbetegszel? Fáradékonysággal küzdesz? Drága étrend-kiegészítők és gyógykészítmények helyett fordulj a természethez, hogy megerősítsd szervezeted védelmét. Íme, a legjobb fűszerek, amelyek gondoskodnak immunrendszered épségéről. Dr. LifeThinkstockII. Erzsébet betegsége óta először állt ki a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/drlife/20170109-ii-erzsebet-igy-fest-most-a-megfazott-uralkodo-video.htmlAz 1952. február 6 óta Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának uralkodója jó ideje nem mutatta meg magát a nyilvánosság előtt, ám most hétvégén végre újra láthattuk őt. Dr. Life--Nemcsak csúnya, betegséget is okozhat ez a rossz szokásodhttp://www.life.hu/drlife/20170107-betegseget-is-okozhat-a-koromragas.htmlA Texas A&M University Health Science Center szakemberei öt okot soroltak fel, amiért a körömrágás számos egészségügyi kockázatot rejt magában. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.