A lány komoly betegséggel küzd: élete végéig növésben lesz a szája

Forrás: Thinkstock -
növekedés száj krónikus betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő betegségben szenved egy fiatal lány: a szája folyamatosan duzzad, nem áll meg a növésben. Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen létezik. 

Nyilvánvalóan fizikálisan és mentálisan is megviseli a fiatal lányt, hogy az ajkai folyamatos növésben vannak. Ez élete végéig így is marad.

Tamara szája élete végéig növésben lesz (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Tamara Bennett egy furcsa anyajeggyel született, amely vérrel telített. Ez egy külső szemlélő számára azt jelenti, hogy a lány alsó ajka alatt, az álla körül minden erőteljesen rózsaszínű. A gyorsétteremben dolgozó lány azt mesélte, hogy bármikor duzzadásnak indulhat, sosem tudja előre, hogy mikor fog arra ébredni, hogy háromszorosára nőtt az ajka. Állítása szerint nagyon sok ideig próbálta rejtegetni az arcát.

Mostanra azonban elege lett a bujkálásból, és úgy döntött, tudatosan elhagyja a sminkeket, és felvállalja a külsejét.

"Egy ritka anyajegyem van, amely rengeteg fejfájást okoz az életben" – mesélte a 20 éves lány a Mirrornak.

A pirosas folt nem csak az arca külsején látszik, belül is ugyanúgy folytatódik, egészen a torkáig. Az evés és ivás mindig külön problémát jelent, hiszen a lány szája bármikor könnyedén vérezni kezdhet, és csúnyán meg is duzzad.

"Az ajkaim akár az eredeti méretük háromszorosára is képesek feldagadni, főleg ha napfényben tartózkodom, vagy az arcomon fekve alszom" – vallotta be Tamara.

A fiatal lány már három alkalommal feküdt kés alá, hogy csökkentsék a szája méretét, de ezek a műtétek sajnos csúnya hegeket hagytak az állán. 2016 márciusában azonban egészen nagy mennyiségű szövetet sikerült az orvosoknak eltávolítaniuk, így Tamara abban reménykedik, hogy a következő 5-10 évben nem kell magát megoperáltatnia.

5 ijesztő igazság: Így öregszik a férfiasságodhttp://www.life.hu/drlife/20170110-a-penisz-oregedes-jelei.htmlSajnos, az öregedés nem csak őszüléssel, ráncokkal és ízületi fájdalmakkal jár. A férfiak nemi szerve is jelzi, ha elszáll felettünk az idő. Dr. Life--Tanulj tőlük! Hollywood egészségguru sztárjaihttp://www.life.hu/drlife/20170106-egeszseges-eletmodjukrol-hires-sztarok.htmlMíg a régi idők nagy sztárjait többnyire cigarettával és némi alkohollal a kezükben fotózták, addig a mai kor celebjei sokkal inkább örökítik meg magukat egy kiadós edzés után, vagy készítenek képet valamelyik ultraegészséges étkezésükről. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akiknek az életmódját kisebb-nagyobb változtatásokkal akár te is magadévá teheted. Dr. LifeAFP5 fűszer, amely csodát tesz a testeddelhttp://www.life.hu/drlife/20170105-hetkoznapi-fuszerek-amik-vedik-az-immunrendszered.htmlKönnyen megbetegszel? Fáradékonysággal küzdesz? Drága étrend-kiegészítők és gyógykészítmények helyett fordulj a természethez, hogy megerősítsd szervezeted védelmét. Íme, a legjobb fűszerek, amelyek gondoskodnak immunrendszered épségéről. Dr. LifeThinkstockNem érzi jól magát terhesen a férfihttp://www.life.hu/drlife/20170109-teherbe-esett-az-a-ferfi-aki-egyebkent-egy-no.htmlA 20 éves Hayden Cross nőként született, de ma már hivatalosan is a férfiak életét élheti. Ám a gyerekvállalás miatt még muszáj egy kicsit kibírnia női testben. Dr. LifeThinkstockII. Erzsébet betegsége óta először állt ki a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/drlife/20170109-ii-erzsebet-igy-fest-most-a-megfazott-uralkodo-video.htmlAz 1952. február 6 óta Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királyságának uralkodója jó ideje nem mutatta meg magát a nyilvánosság előtt, ám most hétvégén végre újra láthattuk őt. Dr. Life--Fontos az egészséged? Akkor ezekre a szűrésekre jelentkezz be minél hamarabbhttp://www.life.hu/drlife/20170105-ezekre-a-szurovizsgalatokra-kell-minden-evben-eljarnod.htmlA szűrővizsgálatok fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A bizonyos időközönként megismételt orvosi látogatások során számos betegségre fény derülhet még időben, ezzel pedig még eredményesebben lehet őket gyógyítani és kezelni. Ezekre a vizsgálatokra jelentkezz be minél hamarabb! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.