Dani Gyöngyi 16 éves korában leugrott a negyedik emeletről, és eltört a gerince

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
baleset Dani Gyöngyi tolószék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dani Gyöngyi kerekesszékes vívó élete egyik napról a másikra változott meg.

Meg akartam halni, annyira nem voltam kibékülve a világgal, meg magammal."

Rio de Janeiro, 2016. szeptember 17. Dani Gyöngyi, Hajmási Éva és Krajnyák Zsuzsanna, az ezüstérmes magyar válogatott tagjai Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Ma már azt mondom, hogy a lehető legjobb dolog, ami történhetett velem. Ahova ment akkoriban az életem, meg ahol most tartok, az nem összehasonlítható. Kaptam egy új esélyt, ami meg van támogatva négy kerékkel" – meséli a paralimpikon a Lakástalkshow című műsorban, a Viasat3-on.

Peking 2008, Paralimpia, Dani Gyöngyi, tőrvívás Forrás: MTI

A ma esti adásban tabuk nélkül beszél arról, miben változott meg az élete, hogy milyen nehézségekkel kell megküzdenie a mindennapokban, illetve hogy hogyan sikerült a sport által visszanyerni életkedvét – írja a Blikk.

Nem biztonságos a Kim Kardashian által is szedett reggeli rosszullétek elleni pirula?http://www.life.hu/drlife/20170109-kim-kardashian-altal-reklamozott-terhessegi-rosszulletek-elleni-gyogyszer-nem-biztonsagos.htmlÁll a bál a popókirálynő által is reklámozott, terhességi rosszullétekre szedett gyógyszer, az úgynevezett Diclegis körül: egy nemrég készült vizsgálat során ugyanis nem csupán kétségbe vonták a tabletta hatékonyságát, hanem még ártalmasnak is nevezték, lévén, hogy növeli a szülési rendellenességek kialakulásának kockázatát. Dr. Life--Állítják: Intenzív osztályon kezelik a V'Moto-Rock zenészéthttp://www.life.hu/drlife/20170111-lerch-istvant-a-vmoto-rock-zeneszet-korhazban-apoljak.htmlLapinformációk szerint lebetegedett a V'Moto-Rock zenésze, Lerch István. Úgy tudni, a 63 éves művészt az intenzív osztályon kezelik, és csak a közeli hozzátartozói látogathatják. Dr. LifeThinkstockBalázs Fecónál kizárták a rákot: Nem ez okozza a drasztikus fogyásthttp://www.life.hu/drlife/20170111-balazs-feco-fogyasanak-okat-keresik-az-orvosok.htmlBalázs Fecó egészségéért sokan aggódnak, hiszen a zenész látványosan lefogyott, amely súlyos betegségre is utalhat. Ám úgy tűnik van egy jó hír: az szinte biztos, hogy nem rákos. Dr. Life--"A mája akár egy alkoholistáé" - Kórházban az energiaital-függő nő http://www.life.hu/drlife/20170110-az-energiaital-fuggoseget-okoz.htmlAzt mondják, az energiaital nem káros a szervezetre, ezúttal mégis úgy tűnik, nagy károkat okozott... Dr. Life--Kiderült, hogy miért ringatják inkább baloldalt az újszülöttjüket az anyákhttp://www.life.hu/drlife/20170110-ezert-ringatjak-inkabb-baloldalt-az-ujszulottjuket-az-anyak.htmlSikerült megoldani annak rejtélyét, hogy az anyák miért inkább baloldalt ringatják az újszülöttjeiket. A kutatók szerint ez a pozíció aktiválja a gyermek jobb agyféltekéjét, amelynek nagy szerepe jut a kommunikációt és a kötődést segítő agyi funkciókban. Dr. LifeThinkstockKétfejű baba született Mexikóban - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170110-ketfeju-baba-latott-napvilagot-mexikoban.htmlA 2017-es év első napjaiban kétfejű baba született Mexikóban. A kicsiről videó is készült. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.