17 milliót költött a külsejére, mégsem elégedett a nő

Forrás: facebook.com/manoush.justmanoush -
önbizalomhiány operáció plasztikai sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves nő 36 alkalommal feküdt kés alá, 17 milliót költött a külsejére, de még mindig úgy érzi, hogy nem tökéletes a végeredmény. 

Manoush Vasquez New York-i színésznő retteg az öregedéstől, így mindent megtesz azért, hogy jü néhány évet letagadhasson. A 45 éves asszony úgy gondolja, hogy

az öregedés nem más, mint egy genetikai hiba.

A nő 1998 óta rendszeres látogatója a plasztikai sebészeknek, hiszen mindig talál önmagán valamit, amit egy kicsit szebbé szeretne varázsoltatni.

36 műtéten esett át a nő, mégsem elégedett a kinézetével Forrás: facebook.com/manoush.justmanoush

A közel két évtized alatt összesen 36 alkalommal operálták meg, a többi között hatszor volt mellműtéte, a szemeit is "cicaszemmé" szabatta, és természetesen, az ajkai sem maradhattak ki a sorból - írta meg a DailyMail.

A Frankendoll becenéven is ismert nő elárulta, hogy a műtétek ugyan sokszor komoly fájdalommal járnak, de neki mindent megér a fiatalsága, illetve annak látszata. Abban is biztos, hogy még lesznek további beavatkozások is, mert a külseje még mindig nem tökéletes.

A nő azonban arra nem gondol, hogy a plasztikai műtétek milyen negatív következményekkel is járhatnak. Nézd meg, hogy milyen volt néhány sztár külseje a szépészeti beavatkozások előtt és után.

Hasplasztikai műtét vár Tóth Verárahttp://www.life.hu/drlife/20170112-hasplasztikai-mutet-var-a-lefogyott-toth-verara.htmlFelszabadultabb, boldogabb megváltozott "új testében" Tóth Vera. Az énekesnő csak úgy ragyog. Dr. LifeOrigoHolnap reggel megműtik Lolát: Retteg az operációtólhttp://www.life.hu/drlife/20170111-lola-enekesno-raszanta-magat-a-szemmutetre.htmlCsütörtök reggel újjászületik Korsós Judit, azaz Lola, aki 28 évesen szánta rá magát a szemműtétre.Dr. LifeOrigoDöbbenet! Kylie Jennernek van egy harmadik mellbimbója a térdénhttp://www.life.hu/drlife/20170111-kylie-jenner-lehet-hogy-van-egy-harmadik-mellbimboja-a-terden.htmlA celeblány kedvese, Tyga posztolta ki Insagramjára azt a fotót, amely szerint Kylie-nak egy óriási szemölcs van a jobb térdén.Dr. LifeOrigoMegcsináltatta fenekét a Ken baba hasonmás - Így néz ki!http://www.life.hu/drlife/20170111-megcsinaltatta-feneket-a-plasztik-ferfi.htmlMostmár gyakorlatilag nincs is olyan testrésze a férfinak, ami természetes lenne. A műanyag pasinak már a feneke is tökéletesre lett szabva. Neked tetszik?Dr. Life--Dani Gyöngyi 16 éves korában leugrott a negyedik emeletről, és eltört a gerincehttp://www.life.hu/drlife/20170111-dani-gyongyi-tragikus-vallomasa-hogy-leugrott-a-negyedikrol.htmlDani Gyöngyi kerekesszékes vívó élete egyik napról a másikra változott meg. Dr. Life--Balázs Fecónál kizárták a rákot: Nem ez okozza a drasztikus fogyásthttp://www.life.hu/drlife/20170111-balazs-feco-fogyasanak-okat-keresik-az-orvosok.htmlBalázs Fecó egészségéért sokan aggódnak, hiszen a zenész látványosan lefogyott, amely súlyos betegségre is utalhat. Ám úgy tűnik van egy jó hír: az szinte biztos, hogy nem rákos. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.