Zimány Lindát megbetegítették a diéták: jó pár ételallergiát összeszedett miattuk

diéta allergia Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda nagyon odafigyel a külsejére, bár egyáltalán nincs miért panaszkodnia. Ma már neki is tetszik az, amit a tükörben lát, meg is dolgozott érte, de korábban nem volt mindig így. Folyamatosan diétázott, rengeteg módszert kipróbált, de nagy árat fizetett érte: örökre megbetegítették a helytelen diéták.

Tökéletes alakja van Zimány Lindának, nem véletlenül. Rengeteget edz azért, hogy formában tartsa magát, és arra is mindig odafigyel, hogy mit eszik. Számára ez nem lemondás, az elmúlt években ez vált normálissá. Nem csoda, ha ma már elégedett azzal, amit a tükörben lát, de nem volt ez mindig így. Korábban is folyamatosan próbálkozott, rengeteg diétát kipróbált, amiknek meg is lett a következménye:

megbetegítették a fogyókúrák, ezzel már örökre együtt kell élnie.

Zimány Linda nagy árat fizetett a helytelen fogyókúrákért Forrás: Instagram/Zimány Linda

"A harmincadik szülinapom környékén gondoltam arra, hogy ismét formába hozom magam. Nem ment olyan jól, mint annak idején, akadtak panaszok az étkezések után, ezért elmentem egy szakorvoshoz, és kikértem a véleményét. Dr. Losonczy Leventéhez fordultam segítségért, aki elvégzett rajtam néhány ételallergia-tesztet, és elmondta, hogy a helytelen diéták és étkezési szokások miatt összeszedtem néhány allergiát: a többi között glutén- és laktózérzékeny lettem. Ez a két betegség bőven elég volt ahhoz, hogy komolyabb energiát fordítsak az egészséges táplálkozásra és a mozgásra" – magyarázta Zimány Linda, aki ma már tényleg bombasztikusan jó formában van, és nagyon odafigyel arra, milyen ételeket visz be a szervezetébe.

"Fontos, hogy mielőtt bárki drasztikus fogyókúrába kezd, konzultáljon egy szakemberrel, ugyanis nagy károkat lehet okozni magunknak, ami az egészségünket is, és a fogyást is erősen befolyásolhatja."

Hasplasztikai műtét vár Tóth Verárahttp://www.life.hu/drlife/20170112-hasplasztikai-mutet-var-a-lefogyott-toth-verara.htmlFelszabadultabb, boldogabb megváltozott "új testében" Tóth Vera. Az énekesnő csak úgy ragyog. Dr. LifeOrigoHolnap reggel megműtik Lolát: Retteg az operációtólhttp://www.life.hu/drlife/20170111-lola-enekesno-raszanta-magat-a-szemmutetre.htmlCsütörtök reggel újjászületik Korsós Judit, azaz Lola, aki 28 évesen szánta rá magát a szemműtétre.Dr. LifeOrigoHullik, törik, gyengül? Öt krónikus betegség, amely hajvesztést okozhathttp://www.life.hu/drlife/20170109-5-betegseg-amely-hajhullast-okoz.htmlNem csupán a hajad szépségének, hanem egészségi állapotának megőrzése is nagyon fontos. A vele kapcsolatos problémák, mint a hajhullás vagy a töredezés ráadásul nemcsak esztétikai probléma, hanem a szervezeted figyelmeztetőjele is lehet, hogy valami nem működik jól. Íme öt olyan komoly megbetegedés, amelynek kísérő tünete lehet a fokozott hajvesztés. Dr. LifeThinkstockNem biztonságos a Kim Kardashian által is szedett reggeli rosszullétek elleni pirula?http://www.life.hu/drlife/20170109-kim-kardashian-altal-reklamozott-terhessegi-rosszulletek-elleni-gyogyszer-nem-biztonsagos.htmlÁll a bál a popókirálynő által is reklámozott, terhességi rosszullétekre szedett gyógyszer, az úgynevezett Diclegis körül: egy nemrég készült vizsgálat során ugyanis nem csupán kétségbe vonták a tabletta hatékonyságát, hanem még ártalmasnak is nevezték, lévén, hogy növeli a szülési rendellenességek kialakulásának kockázatát. Dr. Life--Dani Gyöngyi 16 éves korában leugrott a negyedik emeletről, és eltört a gerincehttp://www.life.hu/drlife/20170111-dani-gyongyi-tragikus-vallomasa-hogy-leugrott-a-negyedikrol.htmlDani Gyöngyi kerekesszékes vívó élete egyik napról a másikra változott meg. Dr. Life--Balázs Fecónál kizárták a rákot: Nem ez okozza a drasztikus fogyásthttp://www.life.hu/drlife/20170111-balazs-feco-fogyasanak-okat-keresik-az-orvosok.htmlBalázs Fecó egészségéért sokan aggódnak, hiszen a zenész látványosan lefogyott, amely súlyos betegségre is utalhat. Ám úgy tűnik van egy jó hír: az szinte biztos, hogy nem rákos. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.