Szörnyű fertőzéstől szenved egy budapesti nő

betegség Budapest kórház fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy budapesti asszony történetén hüledezik az internet. A nő súlyos betegsége után szeptemberben hasi sérvvel feküdt be egy fővárosi kórházba, ám nem gondolta volna, hogy később még nagyobb gondjai lesznek. 

"A műtét során egy óriási, függőleges vágást ejtettek a hasamon, ennek ellenére úgy tűnt, hogy minden jól sikerült. Három nap múlva azonban rettentően rosszul lettem. A sebem begyulladt, később ki is dobta magából a varratot. Ráadásul komolyan gennyesedni is kezdett. Negyven fokos lázam lett, így azonnal visszavittek a kórházba. Rögtön vizsgálatokat rendeltek el, és antibiotikumos kezelést is kaptam" - mesélte a Borsnak Ágnes.

,,Negyven fokos lázam lett, így azonnal visszavittek a kórházba" (képünk illsuztráció) Forrás: Thinkstock

A kórházban végzett szövettani eredménye még jobban ledöbentette az asszonyt.

Azt a fájdalmat nem kívánom senkinek, még a mai napig sem múlt teljesen el. Sokáig nyitott volt a sebem, csak most kezd összeforrni.

Gesztesi Károly titokban esett át egy komoly beavatkozáson: nem halogathatta továbbhttp://www.life.hu/drlife/20170113-gesztesi-karolyt-titokban-mutottek-meg-rossz-terdei-miatt.htmlGesztesi Károlynak már régóta voltak problémái a térdével, de most halaszthatatlanná vált a műtét. Miután bevonták ugyanis a jogosítványát, kénytelen lesz biciklire pattanni, viszont ehhez ép ízületekre van szükség, valamint a forgatásokon is nagy igénybevételnek lesz kitéve. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huZimány Lindát megbetegítették a diéták: jó pár ételallergiát összeszedett miattukhttp://www.life.hu/drlife/20170112-zimany-linda-nagy-arat-fizetett-a-dietaert-etelallergias-lett.htmlZimány Linda nagyon odafigyel a külsejére, bár egyáltalán nincs miért panaszkodnia. Ma már neki is tetszik az, amit a tükörben lát, meg is dolgozott érte, de korábban nem volt mindig így. Folyamatosan diétázott, rengeteg módszert kipróbált, de nagy árat fizetett érte: örökre megbetegítették a helytelen diéták. Dr. Life--Megcsináltatta fenekét a Ken baba hasonmás - Így néz ki!http://www.life.hu/drlife/20170111-megcsinaltatta-feneket-a-plasztik-ferfi.htmlMostmár gyakorlatilag nincs is olyan testrésze a férfinak, ami természetes lenne. A műanyag pasinak már a feneke is tökéletesre lett szabva. Neked tetszik?Dr. Life--Balázs Fecónál kizárták a rákot: Nem ez okozza a drasztikus fogyásthttp://www.life.hu/drlife/20170111-balazs-feco-fogyasanak-okat-keresik-az-orvosok.htmlBalázs Fecó egészségéért sokan aggódnak, hiszen a zenész látványosan lefogyott, amely súlyos betegségre is utalhat. Ám úgy tűnik van egy jó hír: az szinte biztos, hogy nem rákos. Dr. Life--Tanulj tőlük! Hollywood egészségguru sztárjaihttp://www.life.hu/drlife/20170106-egeszseges-eletmodjukrol-hires-sztarok.htmlMíg a régi idők nagy sztárjait többnyire cigarettával és némi alkohollal a kezükben fotózták, addig a mai kor celebjei sokkal inkább örökítik meg magukat egy kiadós edzés után, vagy készítenek képet valamelyik ultraegészséges étkezésükről. Most összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akiknek az életmódját kisebb-nagyobb változtatásokkal akár te is magadévá teheted. Dr. LifeAFPHorváth Éva nagyon készül az anyaságra: mindent elkövethttp://www.life.hu/drlife/20170109-horvath-eva-mindent-elkovet-hogy-kisbabaja-egeszseges-legyen.htmlAnyai örömök elé néz Horváth Éva, és már az első perctől fogva tudatosan odafigyel arra, hogy minden rendben legyen. A modell mindent megtesz azért, hogy a baba a pocakban is megkapja a szükséges vitaminokat. Úgy véli, huszonévesen sem lehetett volna ennél elővigyázatosabb. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.