Som-Balogh Edina kislány babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som- Balogh Edina gyönyörű kismama. Terhességének 33. hétben jár, és szebb mint valaha.

A Barátok közt egykori sztárja kislányt hord a szíve alatt, aki a Lilien nevet fogja kapni. Hatalmas izgalommal várják már kisfiával és férjével a kislányuk érkezését, amiről Demcsák Zsuzsának és Szebeni Istvánnak mesélt az életmódcsatorna mai műsorában.

Elmesélte, kisfiánál minden pillanatot sikerült megélnie és teljesen át tudta adni magát ennek az állapotnak, a másodiknál viszont minden olyan gyorsan történik, főleg úgy, hogy egy három éves kisfiút is nevelnie kell, aki jelenleg a 'nem' korszakát éli.

Demcsák Zsuzsa a beszélgetés végén megjósolta a kismamának, hogy szerinte 2-3 hét van már csak hátra és szülni fog,

ugyanis Edina arcán már látszódnak az utolsó fázis jelei. Vajon igaza lesz a műsorvezetőnek és három héten belül egy újabb sztárbaba érkezik?

Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna.TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoHopp! Sebestyén Balázs a TV2 képernyőjén tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-sebestyen-balazs-a-tv2-kepernyojen-jelent-meg.htmlMindenki megdöbbent, amikor Majka 50 milliós játsza című műsorában Sebestyén Balázs játszott kedvesével. A rapper meg is jegyezte, hogy nem sokszor fordult még elő, hogy Balázs jön el hozzá... TV + SztárokOrigoHoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztően szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe-gála vörös szőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatokhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-szabyest.htmlBotrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan. TV + SztárokOrigoÍme, az első közös fotó Cserpes Lauráról és Gyurta Danirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-itt-az-elso-foto-gyurta-danirol-es-cserpes-laurarol.htmlCserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egy ideje már nyílt titok, ám a szerelmesek eddig csak szűkszavúan nyilatkoztak bimbózó románcukról. Ezúttal viszont megerősítették, hogy ők bizony egy párt alkotnak, és nagyon boldogok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.