Plasztikrém lett Linda Blairből: Fotó!

Forrás: KEYSTONE Pictures USA/KEYSTONE Pictures USA/Keystone Pictures Usa -
plasztikai beavatkozás Linda Blair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így lett minden idők egyik legszebb színésznőjéből egy felismerhetetlen hasonmás. 

Linda Blair az Ördögűző című filmben nyújtott alakítása kapcsán tett szert nagyobb hírnévre. Az 1973-as film egyik főszereplőjének megformálásáért Golden Globe díjat is kapott. Ezt követően a horror második részében is szerepelt, majd később olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Fantasy Island, a Gyilkos sorok vagy a Szerelemhajó.

Így nézett ki a fiatal színésznő Forrás: KEYSTONE Pictures USA/KEYSTONE Pictures USA/Keystone Pictures Usa

Nem csak színészi tehetsége miatt imádták az emberek, hanem különleges szépsége miatt is. Linda mindössze 152 cm magas, mégis a férfiak kedvencévé vált. Valószínűleg a fiatal éveiben hozzászokott az ellenkező nem rajongásához, ugyanis a kor haladásával örökké azon dolgozott, hogy megőrizze fiatalos küllemét.

Linda Blair plasztikrémmé változott Forrás: Picture-Alliance

A végén azonban a szépség helyett egy plasztikrém lett belőle. Szomorú, ugyanis még a természetes öregedéssel együtt is szebb lenne, mint a mostani beavatkozásokkal. A színésznő tegnap, január 22-én töltötte be 58. életévét, de nagyjából 70-nek néz ki. - írta meg a DataLounge

Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--Döbbenetes fotót posztolt Britney Spearshttp://www.life.hu/trend/20170121-britney-spears-dobbenetes-fotot-posztolt.htmlA 35 éves Britney döbbenetes fotót posztolt Instagram-oldalán. Trend--Tatár Csillát kisfia, Milán készíti fel a holnapi élő show-rahttp://www.life.hu/trend/20170120-tatar-csilla-kisfia-milan-pakol.htmlTatár Csilla idei második élő adására készül, és ebben kisfia is a segítségére van. TrendOrigoMerész ruciban szexizett Melania Trump a beiktatáson – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170120-melania-trump-latin-amerikai-tervezo-ruhajat-viselte.htmlMelania Trump nem volt könnyű helyzetben, már ami az öltözködést illeti, ugyanis nem választhatott akármilyen tervezőtől. Végül egy latin-amerikai származású tervező darabját öltötte magára. Trend--Robbie Williams teljesen pucér fotót villantotthttp://www.life.hu/trend/20170120-robie-williams-meztelen-foto.htmlRobbie Williams továbbra sem képes lenyugodni. A botrányairól és rendhagyó viselkedéséről elhíresült sztár ezúttal teljesen meztelenre vetkőzött, mindössze keze takarta férfiasságát. TrendOrigoEmily Ratajkowski egy szál csipkében vonaglotthttp://www.life.hu/trend/20170120-emily-ratajkowski-megvillantotta-gyonyoru-alakjat.htmlEmily Ratajkowski ismét megmutatta: csipkés fehérneműben pózolt. A rajongók teljesen elájultak a színésznő szépségétől. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.