Herevasalás után most itt a botox?

Forrás: Thinkstock -
botox herezacskó Scrotox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a 2017-es év már most bővelkedik innovatív ötletekben. Már a ráncos herékre is van megoldás: töltess bele botoxot!

Szinte minden testrészünket plasztikáztathatjuk és mostantól ez a herezacskókra is igaz. A kreatív plasztikai sebészeknek köszönhetően feszessé és simává tehetjük ezt az intim testrészt is, így könnyen előfordulhat, hogy ez lesz a 2017-es év férfi trendje.

A herezacskó latin neve "scrotum" melyet a "botox"-szal ötvözve született meg a Scrotox.

2016-ban 15 emberen végezte el a beavatkozást Dr. John Mesa plasztikai sebész, és elmondása szerint az eljárás majdnem ugyanaz, mint az arcunk esetében. Az orvos szerint sok férfi nem a ráncosodás miatt választotta a botoxozást, hanem azért, mert a kezelés hatására a herezacskók nagyobbnak tűnnek - írta meg az Independent.

Már szinte minden testrészünket plasztikáztathatjuk és mostantól ez a herezacskókra is igaz (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

"Nem éreztem azonnal a változást, de nagyjából egy hét elteltével feltűnt, hogy a herezacskóm sokkal lazább. Nem lóg le úgy, mint azelőtt, és a szex is sokkal kellemesebb" - mesélte az egyik páciens.

Hazánkban a nemiszerv kozmetikázásáról Berki Krisztián jut sokak eszébe, nem lenne meglepő, ha ő lenne az első celeb, aki kipróbálja a Scrotox kezelést is. Idén a heresimításon kívül távolsági csókolózásra is van lehetőség egy új találmánynak köszönhetően.

Sminktrükkök a leghidegebb téli napokra - így dobhatod fel a napodathttp://www.life.hu/trend/20170123-sminktrukkok-a-leghidegebb-teli-napokra-amivel-feldobhatod-a-napodat.htmlA hideg ellenére legyen a sminked egészségtől kicsattanó. Ha meleg árnyalatokat használsz, visszatér az önbizalmad és a jókedved. Próbáld ki ezeket a frissítően izgalmas színeket. TrendThinkstockBoszorkányüldözés a mellbimbó körül - Egyre kisebb méretre vágynak a nők!http://www.life.hu/trend/20170123-kisebb-mellbimbokat-szabatnak-maguknak-a-nok-ez-az-uj-trend-a-plasztikaban.htmlLehetséges, hogy a mellbimbó fogalma hamarosan teljesen el fog tűnni a köztudatból, és felnő majd egy generáció, amely azt sem tudja, mire való ez a testrészünk? Ha szétnézünk az Instagramon, vagy a magazinok címlapjain, azt látjuk, hogy míg egy női mellet nyugodtan lehet mutogatni, addig a mellbimbó tabu. Trend--Méregdrága cipőket vásárol Vajna Timi – videóhttp://www.life.hu/trend/20170123-vajna-timi-luxuscipoket-vasarolt-videora-vette.htmlVajna Timi áloméletet él, luxuskivitelben, amit nem fél megmutatni rajongóinak sem. Ezúttal méregdrága cipőket próbálgatott és vásárolt. Trend--Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--Tatár Csillát kisfia, Milán készíti fel a holnapi élő show-rahttp://www.life.hu/trend/20170120-tatar-csilla-kisfia-milan-pakol.htmlTatár Csilla idei második élő adására készül, és ebben kisfia is a segítségére van. TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Bak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20170119-igy-sminkelj-ha-bak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bak havában születtél. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.