Pikali Gerda vallomása: megküzdött a rákkal

Forrás: Facebook/Jóban rosszban -
halál rák Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Küzdelmes időszak van Pikali Gerda és Rékasi Károly mögött, és még nincs vége. A színész balesete óta megváltozott az életük, de Gerda bírja a terheket. Azért is van ereje küzdeni, mert egyszer már ő is szembenézett a halállal. Rákos volt, de legyőzte a szörnyű kórt.

Rékasi Károly motorbalesete óta nem tud helyreállni, de Pikali Gerda kitart mellette. Dolgozik és közben türelemmel viseli párja hangulatingadozásait. A színész sokszor fordul magába, mert nem élheti a megszokott életét. "Nem is tudom, hogy Gerda miért bír elviselni. Kételkedem abban, hogy szerethető vagyok-e még bárkinek" - mondta a színész.

Pikali Gerda évekig küzdött a rákkal Forrás: Facebook/Jóban rosszban

Gerda azonban szereti és igazi nőnek érzi magát Károly mellett, és van ereje küzdeni, hiszen ő is szembenézett már a halállal. Rákos megbetegedése volt, de legyőzte kórt. "Még csak hetedikes voltam, mikor daganatot találtak a fülemben.

Éveken át egy hónapot a szegedi klinikán feküdtem, mert újra és újra kioperálták a tumort.

Így nagyon fiatalon tanultam meg küzdeni" - mondta a Story Magazinnak a színésznő. Hozzátette kislányként rossz érzés volt, hogy folyton leborotválták haját, de ehhez is hozzászokott. A műtétek ellenére azonban a daganata átterjedt az agyára, és mire végzett az egyetemmel, az orvosai egy évet sem adtak neki. Végül egy öt órás műtét segítségével sikerült eltávolítani a daganatot, és azóta tünetmentes a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.