Zalatnay Cini fájdalmas vallomása: kilencszer vetélt el

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Cini vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini nagyon szeretett volna saját gyermeket, mindent meg is tett azért, hogy teherbe essen. Hiába próbálkoztak azonban, nem jött a gyermekáldás. Kilencszer vetélt el az énekesnő, végül már az orvosa javasolta, hogy hagyja abba.

Zalatnay Cini magánélete sem volt mindig kiegyensúlyozott, hiszen többször is elvált, Hiába voltak férjei, gyermeke sosem született. Van azonban egy örökbefogadott lánya, akit imád, előtte viszont sokszor próbálkozott a teherbe eséssel, de egyszer sem maradt meg a baba.

Zalatnay Saroltának nem lehetett saját gyermeke Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A férjemmel, Lacival mindent megpróbáltunk a saját gyerek érdekében, kilenc lombikbébiprogramban vettünk részt, ami rettenetesen sok... (...) A 12. héten azonban mindannyiszor elment a baba.

A végén már az orvos javasolta, hogy hagyjam abba, mert tönkre fogok menni,

rámegy az egészségem. Ekkor jött az ötlet, fogadjunk örökbe egy gyereket" - mondta Cini a Story Magazinnak. Elárulta, hogy Nikit egy gyermekotthonból vették magukhoz. "Nikit a sarokban pillantottam meg egyik alkalommal. (...) Bár Laci ellene volt az örökbefogadásnak, miután Nikit hazavittük, ő lett a világ legjobb édesapja" - mesélte Cini, aki továbbra is koncertezett, míg férje a gyerekre vigyázott. Ezért ment tönkre a kapcsolatuk. "Lacinak abból lett elege, akibe beleszeretett, az énekesnőből" - árulta el Zalatnay. Éppen Niki keresztelője előtt szakítottak. Cini imádja a lányát, bár nemrég törés volt a kapcsolatukban. "Amikor megtudtam, hogy a lányokhoz vonzódik, elkövettem azt a hibát, hogy elutasító voltam vele, nem értettem meg" - mesélte Cini, de hozzátette, szerencsére már változott a helyzet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.