3 évet kaphat a lúgosítás atyja - Meghalt a kamuterápiával kezelt nő

Forrás: Dreamstime -
Robert Young Dr. Novák Hunor lúgosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A lúgosítók Bibliájának számító, „A pH-csoda" című könyv szerzője, a többször elítélt Robert Young most úgy fest, jó eséllyel a sitten fog savasodni pár évig" - írja blogján Dr. Novák Hunor, orvos, ahogy ő aposztrofálja magát, a "gyerekgyógyászat Csernus Imréje",  Young több mint 22 millió forintot csalt ki egy kliensétől, akit szódabikarbónával kezelt egy luxusintézményben, halál lett a vége.

Naima Houder-Mohammed mellrákos volt, Robert Young pedig elhitette vele, lúgosítással fog meggyógyulni.

A lány egy „pH Csoda Farm" névre hallgató intézményben több mint 3 hónapot töltött el, ahol Robert Young főként intravénás szódabikarbónával kezelte, próbálta lúgosítani

- közölte a BBC, a hírt Novák Hunor lefordította, és közzé tette, hogy mások ne dőljenek be a lúgosítás "csodatévő erejének". Az orvos egyébként többször is hangsúlyozta, lúgosítás nem létezik.

Forrás: Dreamstime

"A beteg lány hiteleket fölvéve, minden vagyonát felhasználva összesen körülbelül 77000 dollárt, azaz több mint 22 millió forintot fizetett ezért a kamuterápiáért a három hónap alatt. De nem csak pénzzel fizetett, hanem életével is, ugyanis állapota rohamosan romlott, és néhány hónapon belül, 27 évesen meghalt. Emiatt bírósági eljárás indult, és jó eséllyel el is ítélik Robert Youngot, három évet is kaphat" - írja Novák. A "lúgosítás atyját" egyébként már többször elítélték, korábbi viselt dolgairól itt olvashatsz. A blogból az is kiderült, miért hisznek sokan a lúgosításban, mi köze a savasságnak a gyomorsavhoz, valamint azt is megtudhatod, az orvostudomány szerint a lúgosítás miért úgy hülyeség, ahogy van.

Nagy valószínűséggel műteni kell Tahi Tóth Lászlóthttp://www.life.hu/drlife/20170127-tahi-toth-laszlo-korhazban-muteni-kell.htmlAhogy hírt adtunk róla, szombat este kórházba szállították Tahi Tóth Lászlót. A színművész előadás közben lett rosszul. A Vígszínház később közleményt adott ki a a színész állapotával kapcsolatban, azt írták, valószínűleg egy agyi ér állhat a baj hátterében. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoKözlemény:Eltávolította áldozathibáztató videóját a Magyar Rákellenes Ligahttp://www.life.hu/drlife/20170124-a-magyar-rakellenes-liga-sajtokozlemenyt-adott-ki.htmlAhogy már megírtuk, kiverte a biztosítékot a Magyar Rákellenes Liga reklámfilmje. A közvélemény megalázónak és áldozathibáztatónak tartja a videót, amely azt sugallja, hogy a betegek a hibásak és az egészségtelen életmód miatt alakult ki a daganatos betegségük. A kommentelők szerint a liga az összes rákkal küzdőt megalázta.Dr. LifeOrigoNem állhat színpadra Törőcsik Mari - Orvosai eltiltottákhttp://www.life.hu/drlife/20170118-nem-allhat-szinpadra-torocsik-mari-kivizsgalasokra-jar.htmlAhogy írtunk is róla, a Nemzeti Színház hírül adta, betegsége miatt elmaradnak Törőcsik Mari előadásai. A színésznő azt állítja, jól van, de orvosai tanácsára nem állhat most színpadra. Dr. Life--Rendszeresen szanatóriumban kezelik Bódi Margót és Gusztithttp://www.life.hu/drlife/20170101-bodi-margo-es-guszti-rendszeresen-szanatoriumban-kezelik.htmlMivel Bódi Margó és Guszti is voltak már súlyos betegek, sokkal jobban odafigyelnek az egészségükre, mint korábban. Az énekesnő agyi infarktuson esett át, Gusztinak pedig a szívével voltak gondok. Dr. Life--Rejtélyes betegségéről posztolt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/drlife/20170113-kulcsar-edina-rejtelyes-betegsegerol-posztolt-az-orvosok-sem-tudjak-mi-ez.htmlA kezéről tett fel egy fotót a Facebookjára Kulcsár Edina. A szépségkirálynő azt mutatta meg követőinek, hogy miként néz ki az ujja, amikor kimegy belőle a vér, radásul ilyenkor zsibbad és fáj is. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo10 hang, amitől feláll a hátunkon a szőr! http://www.life.hu/drlife/20170108-a-10-leggyuloltebb-hang-az-emberi-fulnek.htmlEgy szaklapban megjelent tanulmány arról számol be a 2-5000 Hz tartomány közötti hangok a legrosszabbak az emberi fülnek. 74 különböző zajt teszteltek, miközben megfigyelték a résztvevők agyi aktivitását. Az eredmény nem nagyon tér el attól, mint amit mi is megtapasztalunk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.