Súlyosbodott Schubert Éva állapota: magatehetetlen

Forrás: budapest.hu/Majtényi Mihály -
színésznő állapot Súlyos Schubert Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú hírek láttak napvilágot a híres Kossuth-díjas színésznőről, Schubert Éváról. Az évek óta csontritkulással küzdő művésznő állapota súlyosbodott: már lábra sem tud állni.

A Kossuth-díjas Schubert Éva évek óta küzd komoly betegségével, ám a legfrissebb hírek szerint sajnos súlyosbodott az állapota. Csontritkulása miatt az elmúlt időben alig mozdult ki otthonából, de lassan már egy pillanatra sem lehet magára hagyni a művésznőt.

Schubert Éva állapota súlyosbodott: nem lehet magára hagyni Forrás: budapest.hu/Majtényi Mihály

Már lábra állni sem tud, tolószékbe kényszerült a színésznő, akinek napi ellátásában lánya, Verebes Dóra segít. A művésznő állapotáról csak szűkszavúan beszélt, azt pedig leszögezte, hogy az édesanyja nem kíván nyilatkozni. "Részben én vagyok vele, mindenben a segítségére vagyok, amiben tudok. De sajnos magatehetetlen, mindig kell, hogy valaki vele legyen"írja a Blikk az Új Ász című lapra hivatkozva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.