Ettől lesz kiolthatatlan a férfilibidó - Életmódtippek!

Forrás: Dreamstime -
Valentin nap erekciós probléma libidó férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnél Valentin-nap alkalmából brillírozni a párod előtt, de nem tudod hogyan hozhatnád magadat formába? Íme, néhány tipp a változtatni vágyó férfiaknak. 

Virág, csokoládé, finom ital, szexi megjelenés, pihe-puha ágynemű. Mi kell még a sikeres Valentin-naphoz? Például szexuális vágy, amit némi életmódváltással könnyedén feltornázhatunk.

Hozd formába magad egészséges életmóddal
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Az elmúlt néhány évben kiderült, hogy nagyon sok férfi küzd erekciós diszfunkcióval. A betegek egy része azonban nem is tudja, hogy ez egy betegség, egyszerűen csak „hozzászoknak” az egészségtelen állapothoz, míg mások pontosan tudják, hogy valami nincs rendben, de nem mernek beszélni róla.

Szerencsére azonban nem csak Viagrával lehet helyreállítani a libidót, ugyanis számos olyan életmódbeli változtatást eszközölhetünk, amely segít elérni a kívánt hatást.

  • Próbálj meg zsírszegényen táplálkozni: kutatások megállapították, hogy centrális hízás (sörhas) esetén romlik az ágyéki szakasz hormonális szabályozása, ami nemcsak csökkent libidót, hanem alvászavart, csökkent energiaszintet és stresszt is okoz.
  • Helyes vitamin- és ásványianyag-felvétel: számos olyan kutatás készült, amely azt vizsgálta, hogy mely vitaminok és ásványi anyagok segítik a férfiak merevedését. Az eredmény szerint a B12-vitamin, a cink és a folsav is sokat segít. Elegendő B12-t tej, tojás és húsételek rendszeres fogyasztásával lehet bevinni a szervezetbe, míg nagy mennyiségű cinket a tökmagban, napraforgómagban és a lencsében találhatunk. Folsavban gazdag étel például a brokkoli, a spárga vagy a spenót.
Így teheted még élvezetesebbé a Valentin-napot is
Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime
  • Természetes afrodiziákumok: Fogyasszunk olyan ételeket, amelyek tulajdonképpen afrodiziákumként hatnak azáltal, hogy értágulatot okozva serkentik az erekciót. Ilyen étel például a csokoládé, a petrezselyem vagy a gránátalma.
  • Igyekezzünk csökkenteni a stresszt a mindennapjainkban: A folyamatos idegeskedés annyi energiát visz el a szervezetből, hogy az élvezetes programokhoz nap végén már fáradtak leszünk. Arról nem is beszélve, hogy érzelmileg sem könnyű úgy intim hangulatba kerülni, ha előtte egész nap kötélként feszültek az idegeink – írja a Mirror.
Betegségek a filmvásznon: főszerepben a depresszióhttp://www.life.hu/drlife/20170207-betegsegek-a-filmvasznon-a-depresszio.htmlKorábban tabutémának számított, manapság azonban egyre többen folytatnak nyílt párbeszédet az egyik legsúlyosabb mentális népbetegségről, a depresszióról – köztük néhány megkapóan jó mozifilm is. Most összegyűjtöttük azokat, amelyek által bárki bepillantást nyerhet e betegség mélyebb rétegeibe is. Dr. LifeOrigoRohamot kapott L.L. Junior kisfia, Lacika - Kórházban ápoljákhttp://www.life.hu/drlife/20170208-rohamot-kapott-l-l-junior-kisfia-lacika-korhazban-apoljak.htmlKórházba került L.L. Junior kisfia, Lacika. Éjszaka kapott rohamot. Dr. Life--Hatvan kilós tumor távolítottak el egy férfi testéről - FOTÓhttp://www.life.hu/drlife/20170208-hatvan-kilos-tumor-tavolitottak-el-egy-ferfi-testerol-roger-logan.htmlAZ 57 éves Roger Logan hasa nagyon gyorsan nőtt elképesztő nagyságúra. Az orvosok azt állították, hogy nincsen semmi baja azon kívül, hogy kórósan kövér. Dr. LifeThinkstock„Ha az ember görcsösen akarja a változást, sehova sem jut" – Interjú Szabó Rékávalhttp://www.life.hu/drlife/20170206-szabo-reka-a-valtozasrol-valtoztatasrol-es-ujjaszuletesrol-interju.htmlBőven túl vagyunk az új év kezdete körüli izgatottságon, a fogadalmak megszegésén, miközben a változás és a változtatás iránti igényünk még mindig tart. Létezik-e mindenkori újjászületés? Akár a téli fásultság kellős közepén? Erről beszélgettünk Szabó Rékával, a Tünet Együttes vezetőjével, akinek soron következő előadása kapcsán most nagyon is aktuális ez a téma. Dr. LifeOrigoBritney Spears húgát hibáztatják a kislánya sérüléseiérthttp://www.life.hu/drlife/20170207-jamie-lynn-spears-bune-miatt-kerult-korhazba-meddie.htmlJamie Lynn Spears meggondolatlanul viselkedett, és talán ez okozhatta a kislánya balesetét is... Dr. Life--Ritka rendellenességgel született a kislány: úgy nézett ki, mint egy porcelánbabahttp://www.life.hu/drlife/20170207-ritka-rendellenesseggel-szuletett-meg-a-kislany-porcelanbabanak-tunt.htmlProblémamentesen zajlott Emma Garside terhessége, ám amikor kislányuk megszületett, mégsem lehetett teljes a boldogságuk. Gyermekük olyan aprón jött a világra, ami még az orvosokat is megdöbbentette: inkább hasonlított egy porcelánbabára, mint egy valódi kislányra. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.