Michael Jackson lányát, Paris Jacksont visszaküldenék a pszichiátriára

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot -
Michael Jackson Paris Jackson pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Jackson kétségbeejtő interjút adott nemrég, melyben azt állítja, hogy édesapját megölték, valamint arról is beszél, hogy miért követett el többször öngyilkosságot. A rokonok szerint mentálisan ismét instabil a sztárcsemete, és az tenne neki a legjobbat, ha újra kezeltetné magát.

Paris Jackson nemrég adott igazán sokkoló interjút a Rolling Stones-nak, amiben több nyugtalanító részlet is volt. Michael Jackson lánya először is azt állítja, hogy édesapját meggyilkolták, de arról is nyilatkozott, hogy ő maga többször próbált meg öngyilkos lenni. Ennek az oka, hogy 14 éves korában megerőszakolták.

Paris Jacksont visszaküldenék a pszichiátriára Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Spot

Habár ezekről több részletet nem igazán akart az interjúban elárulni, a rokonai így is nagyon aggódnak a fiatal lányért, aki mindössze 11 éves volt, amikor Michael Jackson meghalt. Egy csapásra véget ért a csodás gyermekkora, ami állítása szerint olyan volt, mintha egy vidámparkban élt volna. Aztán jött a szörnyű valóság, amivel úgy tűnik, máig nem tud megküzdeni. A 18 éves lány már járt pszichiátrián, és a hozzátartozói szerint az lenne a legjobb, ha újra bevonulna. Sem a 26 éves szerelme, sem a modellkedés nincs ugyanis jó hatással Parisre a rokonok szerint, és egyre instabilabb mentálisan.

Így néz ki egy kisbaba az anyaméhben: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170210-video-keszult-egy-embriorol.htmlHihetetlen videó került napvilágra, amelyen egy 20 hetes magzat életébe pillanthatunk bele. Dr. Life--A hüvelyi folyásról bővebbenhttp://www.life.hu/drlife/20170210-ezt-jelezheti-a-huvelyi-folyas.htmlA hüvelyi folyás sokak számára jelenthet bosszúságot, mikor megváltozik a mennyisége, a szaga vagy az állaga. Pedig hálásnak kellene lennünk, mert ezek az eltérések sok esetben egy meglévő betegségre próbálják felhívni a figyelmünket. Dr. LifeOrigo4 lábbal és 2 pénisszel született egy kisfiú - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170210-megoperaltak-a-negylabu-ketpeniszu-kisbabat.htmlÉrdekes rendellenességgel született egy kisfiú Indiában: 4 lábbal és két nemi szervvel jött a világra. Dr. Life--Pumped Gabo kórházba került - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170210-korhazba-kerult-pumped-gabo-video.htmlMi történhetett Pumped Gabóval? A birtokunkba jutott felvételen az látható, hogy a pumpálós táncáról elhíresült fiú kórházban van, és éppen a műtőből tolják ki... Dr. LifeOrigoMiért ilyen magas a koraszülöttek száma?http://www.life.hu/drlife/20170209-miert-magas-a-koraszulottek-szama-magyarorszagon.htmlNépbetegségnek számít, általánosságban mégis elmondható, hogy mind az édesanyák és a kismamák, mind pedig a társadalom keveset tud a koraszülésről és korababákról. De mi lehet ennek az oka? Többek között ezt a kérdést jártuk körül dr. Joó József Gáborral, a Semmelweis Egyetem I. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyetemi adjunktusával. Dr. LifeThinkstockMagosi Viktória leukémiás modell túl van a negyedik kemoterápiánhttp://www.life.hu/drlife/20170209-magosi-viktoria-leukemias-modell-kezelesekre-jar.htmlSemmitmondó fájdalommal kezdődött, ám hamarosan kiderült, hogy nagy a baj. Magosi Viktóriáról kiderült, hogy leukémiás. Haladéktalanul megkezdte kezelését, és már túl is van a negyedik kemoterápián. Elárulta, hamarosan kiderül, hogy testvére vagy édesanyja lehet-e a csontvelődonorja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.