Vissza-visszatér a rák: Ismét megműtötték Hugh Jackmant

bőrrák rák Hugh Jackman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hugh Jackman hétfőn tudatta közösségi oldalának rajongóival, hogy újra meg kellett operálni. Egy fotót is posztolt a beavatkozás után.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a 48 éves Hugh Jackman először 2013-ban árulta el, hogy bőrrákja volt, ezért megműtötték. Sajnos ez nem jelentette azt, hogy sikerült legyőznie a betegséget, a kór többször is kiújult a testében, ezt követően több alkalommal is orvosi segítségre volt szüksége.

Hétfőn Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, melyen az orrán kötéssel szerepel. Úgy tudni, hatodszor kellett operálni.

Sztárok, akiknek tavaly sem sikerült meggyógyulniuk

Hiába ismerik őket világszerte, és hiába engedhetik meg maguknak a legdrágább gyógymódokat, az alább felsorolt hírességeknek sajnos nem sok jót hozott egészségi állapotukkal kapcsolatosan a 2016-os év. Íme azoknak a listája, akik már hosszú évek óta küzdenek valamilyen betegséggel, ám sajnos 2016-ban sem sikerült meggyógyulniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.