Komoly műtéten esett át Ganxsta Zolee édesapja, Zana József

Forrás: TV2 -
Ganxta Zolee műtét Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József komoly gerincműtéten esett át, ugyanis az eddig alkalmazott kezelések nem segítettek a tanár állapotán. 

Egy becsípődött ideg okozott éveken keresztül komoly fájdalmat Zana József számára valamelyik gerinccsigolyájánál. Ennek kezelésére számos fájdalomcsillapítót kapott, ám ezek egyike sem szűntette meg a kellemetlen érzést.

Zana József végre nem érez fájdalmat Forrás: TV2

Két komoly infúziós kezeléssel is próbálták már orvosolni a becsípődést, ám ezek egyike sem hozta a várt eredményeket, ezért a színész úgy döntött, hogy megoperáltatja magát. A János Kórházban elvégzett beavatkozás jól sikerült, József azóta tünetmentes.

"A műtét estéjén már saját lábamon mentem mosakodni és azóta sem érzek fájdalmat"

Óvd a gerincedet - fontosabb, mint gondolnád!

Joseph Pilates mondta egyszer: "Annyi éves vagy, ahány éves a gerinced." És milyen igaza volt! A gerincprobléma mára népbetegség lett: nemcsak a számítógép előtt ülők küszködnek vele, de a fiataloknak is gyakran fáj a hátuk, sőt azoknak is, akik rendszeresen mozognak. A cikket itt tudod elolvasni.

A színész két hét múlva fog visszatérni a színpadra fiával, Ganxta Zoleeval. Apa és fia életükben először szerepelnek majd közös színdarabban, amely a Zana nélkül mit érek én címet viseli. - írta meg a Blikk.

Híres fogyatékos emberek, akik örökre beírták magukat a történelembehttp://www.life.hu/drlife/20170214-hires-fogyatekos-emberek.htmlRendkívülit és maradandót alkotni mindenki számára kihívás, és bizony nem is mindenkinek sikerül. Az alábbiakban 5 olyan ismert ember rövid történetét mutatjuk be, akik fogyatékkal éltek, nevük és munkájuk miatt azonban örökké beírták magukat a történelembe. Dr. Life--Kórházba került Drew Barrymoorehttp://www.life.hu/drlife/20170216-korhazba-kerult-drew-barrymoore-egy-forgatas-utan.htmlA Santa Clarita Diet című sorozat forgatásásán sérült meg Drew Barrymoore.Dr. Life--Péter Szabó Szilvia kislányának, Emmának csecsemőkori refluxa vanhttp://www.life.hu/drlife/20170216-peter-szabo-szilvia-kislanyanak-csecsemokori-refluxa-van.htmlPéter Szabó Szilvi november végén adott életet kislányának, Emmának, aki egy igazán nyugodt, mosolygós baba. Az újdonsült anyuka figyelmét azonban a háziorvosa hívta fel egy problémára: a kislánynak csecsemőkori refluxa van. Dr. LifeOrigoNem javul az állapota, kényszerpihenőre küldték Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20170215-nem-javul-az-allapota-kenyszerpihenore-kuldtek-gesztesi-karolyt.htmlEgy hónapja műtötték meg Gesztesi Károly térdét, de a felépülése lassabban halad, mint ahogy tervezte. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huA sötét ötven árnyalata: így hat a nők szexuális egészségére a mamipornóhttp://www.life.hu/drlife/20170213-a-sotet-otven-arnyalata-hatasa-a-szexualis-egeszsegre.htmlMúlt hét óta ismét Szürke-lázban ég az egész világ. Tovább folytatódik Anastasia Steele és Christian Grey románca E. L. James folytatásos regényének második része alapján. De miért nem tündérmese A sötét ötven árnyalata? Hogyan befolyásolja mindez a női szexualitást, és idealizálja a bántalmazó kapcsolatban élést? Dr. Life--Caitlyn Jenner nagyobb melleket csináltatott magánakhttp://www.life.hu/drlife/20170215-nagyobb-melleket-csinaltatott-maganak-caitlyn-jenner.htmlFérfiból lett nő Caitlyn Jenner, teste nem kevés változáson ment már át. A melleit is megműttette az egykori sztárapuka, de nem volt elégedett: nagyobb implantátumokat rakatott be és az sem érdekli, ha az egészsége forog kockán.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.