Nem vették komolyan az anyát - Leukémiás volt a lánya

leukémia beteg gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden orvos bolondnak gondolta a nőt, aki kitartóan járt orvostól-orvosig a kislányával, ugyanis szerinte valami nincs rendben vele. Később kiderült, hogy egyedül neki volt igaza. 

A kétgyermekes anya állítása szerint már a kicsi születése után látta, hogy valami nem stimmel Jessie egészségével. Éppen ezért rendszeresen orvoshoz vitte, de minden alkalommal túlságosan aggodalmasnak nevezték, vagy rászóltak, hogy felesleges butaságok miatt ne tartsa fel az orvosokat.

14 hónap alatt, több mint 50 alkalommal ment a kislánnyal szakemberekhez, és rendszerint hazaküldték őket.

Forrás: AFP/Alexander Khudoteply

9 hónapos kora körül már csomók jelentek meg a bordáinál, éjszakánként csurom vizesre izzadt, és folyamatos hasmenéssel küzdött, de az orvosok még ezeket a tüneteket sem vélték elegendőnek. Egyikőjük azonban akut limfoid leukémiát diagnosztizált Jessie-nél.

"Nem volt étvágya, folyton letargikus hangulatban volt és influenza-szerű tüneteket produkált" - mesélte az asszony.

Így előzheted meg a rákot: 20 tipp!

A tampai Moffitt Rákkutató Központ igazgatóhelyettese, Thomas A. Sellers szerint a rák ismert okainak közel 70 százaléka elkerülhető, és az életmóddal áll összefüggésben. Az első védelmi vonalat természetesen a megfelelő étrend, a testmozgás és a dohányzás kerülése jelentik, de a legújabb kutatások azt mutatják, hogy számos egyéb apró, meglepő módszer kínálkozik még a betegség megelőzésére. Olvass tovább itt.

Ezt követően kemoterápián és csontvelő-átültetésen esett át a kislány, és sokáig kórházban kellett maradnia. Azóta már egészséges, hála az édesanyja kitartó próbálkozásainak - írta meg a Mirror.

Csepregi Éva nem küzdött a változókor ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170216-csepregi-eva-nem-kuzdott-a-menopauza-ellen.htmlCsepregi Éva nem harcol az idő múlása ellen, így a változókort is belenyugvással fogadta. Elmondása szerint természetes, hogy múlik az idő, és a változókor sok kellemetlenséggel járt, de ő hisz a gondolatok teremtő és gyógyító erejében. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKórházba került Drew Barrymoorehttp://www.life.hu/drlife/20170216-korhazba-kerult-drew-barrymoore-egy-forgatas-utan.htmlA Santa Clarita Diet című sorozat forgatásásán sérült meg Drew Barrymoore.Dr. Life--Nem javul az állapota, kényszerpihenőre küldték Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/drlife/20170215-nem-javul-az-allapota-kenyszerpihenore-kuldtek-gesztesi-karolyt.htmlEgy hónapja műtötték meg Gesztesi Károly térdét, de a felépülése lassabban halad, mint ahogy tervezte. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huA sötét ötven árnyalata: így hat a nők szexuális egészségére a mamipornóhttp://www.life.hu/drlife/20170213-a-sotet-otven-arnyalata-hatasa-a-szexualis-egeszsegre.htmlMúlt hét óta ismét Szürke-lázban ég az egész világ. Tovább folytatódik Anastasia Steele és Christian Grey románca E. L. James folytatásos regényének második része alapján. De miért nem tündérmese A sötét ötven árnyalata? Hogyan befolyásolja mindez a női szexualitást, és idealizálja a bántalmazó kapcsolatban élést? Dr. Life--Ritka betegség miatt gyorsan öregszik a 20 éves lányhttp://www.life.hu/drlife/20170215-genetikai-betegseg-miatt-gyorsan-oregszik-a-fiatal-lany.htmlZara egy ritka betegséget örökölt az édesanyjától, amely miatt a teste háromszor öregebb a tényleges koránál. Dr. Life--Caitlyn Jenner nagyobb melleket csináltatott magánakhttp://www.life.hu/drlife/20170215-nagyobb-melleket-csinaltatott-maganak-caitlyn-jenner.htmlFérfiból lett nő Caitlyn Jenner, teste nem kevés változáson ment már át. A melleit is megműttette az egykori sztárapuka, de nem volt elégedett: nagyobb implantátumokat rakatott be és az sem érdekli, ha az egészsége forog kockán.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.