feltámadás temetés tinédzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kumar Mareward 17 éves korában veszítette életét, ám a temetése közben magához tért. 

Egy hónappal ezelőtt érte támadás a tinédzsert: egy kóborkutya csúnyán megharapta, ami miatt azonnal kórházba kellett szállítani.

A tinédzser hamar orvosi ellátásban részesült, de sajnos a fertőzés már az egész testén elhatalmasodott, hosszan tartó magas láza volt. Kiderült, hogy amint lekapcsolják a gépeket, a fiú légzése valószínűleg le fog állni.

Saját temetésén tért magához a tinédzser
Képünk illusztráció Thinkstock

A család hosszas tanakodás után végül engedett a szakembereknek, hiszen ők is belátták, hogy gyermekük nem maradhat egész életében kórházban, kínok és fájdalmak között.

Már a temetési ceremónia kellős közepén jártak, amikor

a fiatal fiú hirtelen magához tért.

A gyászoló rokonok nem akartak hinni a szemüknek, mikor meglátták az éledező gyereket. Ismét kórházba került, ahol megállapították, hogy agyhártyagyulladást okozó fertőzést kapott a kutyától – írta meg a DailyMail.

A szexuális életed bánja, ha másokéhoz hasonlítgatodhttp://www.life.hu/drlife/20170217-ne-hasonlitsd-ossze-a-szexualis-eleted-masokeval.htmlMég egy okot talált a tudomány arra, miért nem jó, ha túlzásba viszed a saját életed, jelen esetben szexuális életed hasonlítgatását másokéval. Egy friss pszichológiai kutatás során ugyanis azt találták, hogy mindez rossz hatással van a libidódra, ezáltal pedig a szexuális életedre is kihatással van. Miért is? Mindjárt mondjuk. Dr. Life--Megműtötték Val Kilmert: Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20170221-megmutottek-vil-kilmert.htmlVal Kilmer sosem vallotta be nyilvánosan, de mégis minden jel arra utal, hogy gégerákban szenved, sőt már meg is operálták. Dr. Life--Horkolásnak hitte férje haldoklását a nő http://www.life.hu/drlife/20170221-horkolasnak-hittek-a-ferfi-haldoklasat.htmlFelesége mellett fekve halt meg a férfi: a nő azt hitte csak horkol, pedig valójában fuldoklott. Dr. Life--Gyógyíthatatlan betegség miatt büdösödik a brit nő http://www.life.hu/drlife/20170221-genetikai-betegseg-miatt-budos-egy-brit-no.htmlHosszú évek teltek el, mire Kelly megtudta, hogy miért üldözi a gusztustalan halszag egész életében. Dr. Life--Görbe Nóra megszólalt férje halálárólhttp://www.life.hu/drlife/20170221-gorbe-nora-ferje-halalarol-beszelt.htmlAz elmúlt években élte át élete legnehezebb időszakát Görbe Nóra: férje rákbeteg lett, és sajnos hiába küzdött 6 éven keresztül a kórral, hiába tettek meg mindent a gyógyulásáért, az egykor életerős férfi a színésznő szeme láttára sorvadt el. Dr. Life--Hajdú Péter kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20170221-hajdu-peter-korhazba-kerult-baleset-erte.htmlA XII. kerületi Fájdalom Ambulanciáról posztolt fotót a Facebookra Hajdú Péter, amelyhez azt írta, térdsérülést szenvedett. Dr. LifeFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.