10 kilós tumor nőtt a férfi vállára: Fotók!

daganat tumor kinövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrázó fotók kerültek napvilágra egy thaiföldi férfiról, akinek a vállára egy hatalmas, 10 kilós tumor nőtt.

Kru Lek rákbetegségét tavaly diagnosztizálták, de akkoriban úgy ítélték meg, hogy nem annyira veszélyes. A tanárként dolgozó férfi daganata azóta hatalmasra nőtt, nagyobb mint a feje, és 10 kilós súlya van. A beteg ember ennek ellenére is tanít, végzi a munkáját.

A diákjai és a kollégái is nagyra tartják a kitartását, ezért mindenki mellette áll, és támogatják. A tanár az édesanyja elől titkolja a betegséget, mert nem szeretné, hogy aggódjon miatta. Sálakat viselve próbálja előle rejtegetni az óriási kinövését, de az idős asszony már több alkalommal is rákérdezett a furcsa viselkedés okára.

50 kilós tumor van a 350 kilós nő lábán

A 30 éves argentín lány akkorára hízott, hogy mind a kórházba szállítása, mind az ottani elhelyezése igencsak problémás. Pedig egy 50 kilós daganat vagy az egyik lábán. „Egyszerűen nem akarnak felelősséget vállalni. A halálomat kívánják" – nyilatkozta a nő. Olvass tovább itt.

"A diákjaim adnak erőt, ők öntenek lelket belém, ezért nem adtam még fel" - mesélte a pedagógus.

Azonban hamarosan műtétre lesz szüksége, ugyanis a rohamosan növekvő daganat lassacskán veszélyeztetni fogja a 47 éves férfi látását is. Az eredeti fotók megtekintéséhez kattints ide.

Sztárok, akik halálos betegséget győztek lehttp://www.life.hu/drlife/20170217-sztarok-akik-halalos-betegseget-gyoztek-le.htmlA hírnév nem óv meg semmitől: a legnagyobb sztárokat is érhetik ugyanolyan csapások, mint bármelyik földi halandót. A Life.hu most összegyűjtött öt hírességet, akiknek sikerült megmenekülniük a halál torkából. Dr. LifeOrigoL.L.Junior fiát betegsége miatt nem lehet magára hagynihttp://www.life.hu/drlife/20170222-l-l-junior-fia-krupp-betegsegben-szenved.htmlL.L.Junior kisfiát nemrég kórházba kellett szállítani, mert egyik éjszaka rohamot kapott. Azóta folyamatos megfigyelésre szorul. Dr. Life--Megtámadja az ítéletet Dávid Tamás, az álorvos, aki C-vitaminnal gyógyítotthttp://www.life.hu/drlife/20170222-david-tamas-alorvos-megtamadja-az-iteletet.htmlKuruzslással vádolják és két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott az az állatorvos, aki magát rákkutató professzorként adta ki és évekig nagy dózisú C- vitaminnal kezelte daganatos betegeit. Dr. LifeOrigoTill Attila plasztikáztatni fogja az arcát?http://www.life.hu/drlife/20170222-till-attila-bevallotta-egyszer-biztosan-megmutteti-magat.htmlTill Attila elárulta: nem zárkózik el a plasztikai műtét gondolatától sem. Dr. LifeOrigoÍgy edzi testét Gáspár Evelin - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170222-gaspar-evelin-edzos-videoja.htmlGáspár Evelin hihetetlen formában van, legutóbbi videóján megmutatta, milyen brutális súlyokat képes megmozgatni egy ültő helyében. Dr. Life--A szexuális életed bánja, ha másokéhoz hasonlítgatodhttp://www.life.hu/drlife/20170217-ne-hasonlitsd-ossze-a-szexualis-eleted-masokeval.htmlMég egy okot talált a tudomány arra, miért nem jó, ha túlzásba viszed a saját életed, jelen esetben szexuális életed hasonlítgatását másokéval. Egy friss pszichológiai kutatás során ugyanis azt találták, hogy mindez rossz hatással van a libidódra, ezáltal pedig a szexuális életedre is kihatással van. Miért is? Mindjárt mondjuk. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.