Tizenötször hány óránként a ritka betegséggel élő nő

Forrás: Christina Smith -
hányás betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenötször hány óránként a fiatal édesanya. Családja segítsége nélkül még a gyermekét is elveszítené a ritka kór miatt.

A 27 éves nő ciklikus hányás szindrómában szenved, melynek következtében gyakori hányinger, hányás és gyengeség gyötri. A betegség nem folyamatos, de rendszeresen, rohamok formájában jelentkezik. A nagyon sűrű hányás miatt Christina Smith rendszerint hamar legyengül, és amíg nem enyhül a rosszullét, szinte képtelen elhagyni az ágyát.

Emiatt állandó segítségre szorul, ugyanis az ötéves kislányát, Daisyt egyedül nem tudná ellátni. Christina sok időt tölt kórházban, hiszen a hányások következtében könnyen kiszáradhat, így infúziókra van szüksége.

Christina Smith Forrás: Christina Smith

"Szörnyű volt, mert a szakemberek sokáig nem hittek nekem. Azt mondták, hogy a betegségem stresszalapú és valószínűleg bulémiás vagyok" - vallotta be Christina.

A betegségre sajnos nincs hatékony gyógymód. Próbálkoztak már gyógyszeres kezeléssel, de eddig semmi sem segített.

Félő, hogy a beteg asszonynak így kell leélnie az egész életét.

"Nagyon sok mindent hiányolok az életemből, még a saját gyerekem keresztelőjére sem tudok elmenni. Úgy érzem az életem elhalad mellettem, én pedig nem tudok részt venni benne bármennyire is szeretném" - mesélte az édesanya a DailyStarnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.