arcüreggyulladás tüdőgyulladás Pataky Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataky Attila súlyos arcüreg-, homloküreg- és tüdőgyulladással küzdött az elmúlt hetekben, de így is színpadra állt. 

Hiába utasította az orvos pihenésre, Pataky Attila úgy érezte, nem hagyhatja cserben a rajongóit. Az utolsó számoknál azonban már a fiának is be kellett segítenie az éneklésbe.

Pataky Attila betegen állt színpadra Forrás: Origo

"Az biztos, hogy jövőre kiveszek egy hosszabb szabit az életemből januárban, mert velem mindig csak rossz dolgok történnek így év elején! Arc- és homloküreg-gyulladásom volt, majd kialakult egy tüdőgyulladás is a szervezetemben. Ágyba kényszerültem, de végül megkértem a sejtjeimet, hogy segítsenek, mert a hét végén dupla fellépés van, egy a fiam zenekarával és egy Edda Művek. Menni kell! Bár tudom, egy tüdőgyulladásnál pont nem ezt javallja az orvos, de nem tehettem mást, pénteken és szombaton is várt a közönség"mondta Pataky a Blikknek.

Az Edda Művek frontembere tavaly év elején súlyos vérveszteséggel került kórházba, életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Azóta felgyógyult, mindennap edz, és egy korty alkoholt sem iszik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.