Súlyos alultápláltságtól szenved az indonéz Rollin Handika

Forrás: NurPhoto/Dasril Roszandi/NurPhoto/Dasril Roszandi -
betegség alultápláltság csontsovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs túl sok remény a súlyosan alultáplált indonéz fiú számára: annyira sovány, hogy felkelni sem tud, a kórházi kezelésekre pedig nincsen pénzük.

Nem a szaladgálásról, a kikapcsolódásról, vagy éppen az első szerelemről szól a 17 éves indonéz fiú élete, ahogy annak az ő korában lennie kellene. Sokkal inkább a túlélésről, és az ezért folytatott elkeseredett küzdelemről. Rollin Handika ugyanis alig tud megmozdulni, kóros alultápláltságban szenved.

Rollin Handika csak feküdni képes Forrás: NurPhoto/Dasril Roszandi/NurPhoto/Dasril Roszandi

A család életkörülményei sem megfelelőek egy ilyen beteg számára, a hely ugyanis, ahol jelenleg tengődnek a helyi sírkerthez tartozik. Rollin ráadásul több különböző kórral is küzd. Amellett, hogy csontsovány, még a tüdeje is vizesedik, arra pedig semmi reményük nincs, hogy valaha ki tudják majd fizetni a kórházi kezeléseket, amelyekre szüksége volna. A bátyja próbált gyógymódot találni a fiú számára, de egyelőre nem járt sikerrel.

Nincs pénzük a kórházi kezelésre Forrás: NurPhoto/Dasril Roszandi/NurPhoto/Dasril Roszandi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.