Palya Bea depresszióval küzd

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
depresszió Palya Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog családanya, látszólag semmi nem hiányzik az életéből, de Palya Bea mégis gyakran érzi rosszul magát. Ilyenkor rengeteg fájdalom és düh gyülemlik fel benne, de szerencsére eddig még mindig sikerült kilábalnia a depresszió közeli állapotból.

Palya Beának nemrég született meg a második kislánya, igazi boldog állapot ez, de sajnos a harmonikus család és az anyaság örömei mellett sokszor él át nehéz időszakokat. Maga sem tudja elmondani, hogy miért, de olykor rátör a szomorúság érzése. Erről a depressziós állapotról vallott az énekesnő Veiszer Alinda műsorában, és elárulta, szerencsére eddig még mindig ki tudott kecmeregni a sötétségből.

Palya Bea sokszor él át sötét időszakot Fotó: Hirling Bálint - Origo

"Az átalakulás sötétben zajlik. Vagy akár a szülés, annak is van egy olyan szakasza, amikor azt érzed, hogy ez most sötét erdő. Most nem volt annyira, az előzőnél volt. Ezek az átalakulás velejárói" - mondta Palya Bea, aki folyamatosan önismereti tréningekre jár, hogy mindig újabb és újabb dolgot tudjon meg magáról. Szerinte mindenkinek járnia kellene terápiára, nemcsak annak, aki beteg. Azt is elmondta, mit érez akkor, amikor rátör a rosszkedv.

"Sok fájdalmat érzek, nagyon sok dühöt, és van egy elszigetelődés, azt érzem, hogy nem tudok közeledni.

Azt érzem, hogy a világ áldozata vagyok. Ezek nagyon nehéz időszakok, de nem tartanak már napokig, vagy hetekig, de órákig igen. Ebből kijövök, de a súlyát megérzem" - vallotta be az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.