plasztikai műtét beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves fiatal elhatározta, hogy nemtelen hibriddé műtteti magát. Ennek érdekében bármire képes.

A fiatal Vinny Ohh évekkel ezelőtt elhatározta, hogy teljesen megváltoztatja a külsejét, azóta pedig csakis a terv megvalósításán dolgozik. 17 éves korában feltöltette az ajkait, az arcát, és a belső szemzugait is. Átesett két orrműtéten, valamint számos egész testes lézeres terápián is.

Vinny Ohh Forrás: Facebook/vinnyohh

A fiú hóbortja nem olcsó mulatság, hiszen eddig közel 15 millió forintnak megfelelő összeget hagyott ott a beavatkozásokért, ám ezzel még a transzformáció nem ért véget.

További tervei között szerepel, hogy eltünteti a nemi szervét, illetve a mellbimbóitól és a köldökétől is szeretne megválni. Arra a kérdésre, hogy mi ezzel a célja, így válaszolt:

"Hibrid szeretnék lenni, aki nem is nő, és nem is férfi."

Vinny további tervei között szerepel, hogy eltünteti a nemi szervét Forrás: Facebook/vinnyohh

A nemtelen hibriddé válás azonban borsos árat követel: még további 49 millióra lesz szükség, hogy a fent említett testrészeinek is búcsút inthessen. A modellként dolgozó Ohh azt is elárulta, hogy a furcsa megjelenésével egy sajátos hitvallást is közvetít: véleménye szerint csak a társadalom erőlteti ránk a férfi-női szerepeket, és szerinte ennél sokkal fontosabb az, hogy kedvesen bánjunk egymással.

A modellként dolgozó Vinny nemtelen hibriddé szeretne válni Forrás: Facebook/vinnyohh

Szakértők szerint nem Vinny az egyetlen, aki hasonló gondolatokat táplál a világ iránt, sokan szeretnék a nemiséget kizárni az életükből - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.