Radics Gigi súlyos beteg nagymamájának mesél

nagymama Radics Gigi beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nagyon elfoglalt, de arra mindig szakít időt, hogy beteg nagymamájával foglalkozzon, aki több stroke-ot is kapott, valamint combnyaktöréssel és vesedaganattal is műtötték.

Radics Gigi közelgő koncertjére készül lázasan, szerencsére nagyon keresett és elfoglalt, de a nagymamájára mindig szakít időt. Szüksége is van rá Kati mamának, hiszen az elmúlt években nagyon sok mindenen ment keresztül. Két éve több stroke-ot is kapott. Később combnyaktöréssel kellett operálni, és ha ez nem volna elég, kiderült, hogy vesedaganata is kialakult, ami miatt szintén műteni kellett. Gigi és családja persze vigyáznak a mamára.

Radics Gigi nagymamája sok problémán van túl Forrás: Fb / Radics Gigi

"A novemberi veseműtéte óta megint velünk él. Felváltva vigyázunk rá, de a legtöbb feladat ezúttal is anyukámra hárul. (...) A nagyi imádja, hogy híres énekesnő lett az unokájából, minden érdekli, így ha hazaérek egy fellépésről, odaülök az ágya szélére, és mesélek. Még járókerettel közlekedik, de egyre jobban van. Szívós asszony, nyárra biztos rendbe jön. Alig várom, hogy ott legyen egy fellépésemen" – mondta Gigi a Hot! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.