Angelina Jolie egyre jobb állapotban van

szerelem Angelina Jolie szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen az egész Jolie-Pitt családot megviselte a válás körüli cirkusz, és ez sajnos Angelina és Brad külsején is nyomot hagyott. Ám úgy fest, a híres színésznő lassan kezdi összeszedni magát... 

Amíg Brad Pitt egy régi szerelmének kesereg a zátonyra futott házassága miatt, addig Angelina kezd egyre jobb formába kerülni. Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a 41 éves sztárt nemrég Kambodzsában lehetett lencsevégre kapni az általa rendezett First They Killed My Father című film premierjén.

Jolie talán végre visszanyeri egykori fényét Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy

A nagy eseményen Angelina gyermekei is megjelentek, és úgy tűnt, mindannyian egész jó passzban vannak.

A sztáranyuka néhány kilót is felszedett végre,

és sokkal kisimultabb, mint az elmúlt egy évben. Bizonyos pletykák szerint ennek hátterében egy új szerelem áll, ráadásul a szerencsés férfi nem más, mint az egyik kollégája, Jared Leto.

Ám a színésznő egy közeli barátja szerint ez a hír biztosan nem igaz, hiszen Angelina kerek perec kijelentette, hogy a válás körüli időszakban csak arra szeretne koncentrálni, hogy a gyerekek minél kevesebb sérüléssel megússzák a családi kálváriát – írta meg a Best Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.