Az intenzíven fekszik Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalt

Forrás: Ábel Veronika -
Frederic von Anhalt Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje egy héten belül már másodszor került az intenzív osztályra.

Frédéric von Anhaltot nyilvánvalóan megviselték az utolsó hónapok eseményei. Szeretett feleségének halála és az azt követő stresszes hetek megviselték az idegeit. Mélypontra került, ledöntötte az influenza. A betegség annyira legyengítette, hogy összeomlott, és egy héten belül már másodszor került az intenzív osztályra.

Gábor Zsazsa férje a színésznő búcsúztatóján Los Angelesben Forrás: Ábel Veronika

A német Bunte magazin telefonon érte el Von Anhaltot, aki remegő hangon, zavartan beszélt: "Egyáltalán nem vagyok jól, az intenzív osztályon fekszem, infúziót kapok. Az immunrendszerem teljesen legyengült."

Zsazsa férje először tüdőgyulladás gyanújával került kórházba, de saját felelősségére hazament, otthon szeretett volna gyógyulni. Ez azonban nem bizonyult jó döntésnek, újra rosszul lett. Az orvost az az ápolónő hívta ki Frédéric von Anhalthoz, aki Zsazsát is végig ápolta. A férfi annyira gyenge volt, hogy összeesett, és az eszméletét is elvesztette:

"A térdeimből kiszaladt az erő, és nem tudtam semmit sem tenni ellene. Az orvosok azt mondták, hogy még hétfőig a kórházban kell maradnom. "

Gábor Zsazsa halála óta Von Anhalt nagyon egyedül érzi magát hatalmas villájában. Úgy volt, hogy a színésznő hamvait Magyarországra szállítja, de ezt még mindig nem tudta megtenni, nem tudja elengedni feleségét. Az urna közös otthonuk hálószobájában áll.

Lélekfitnesz: így tanultam meg nemet mondanihttp://www.life.hu/drlife/20170306-megtanultam-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-kihivas-alatt.htmlNem akartam antiszociális lenni, nem akartam bántani, nem akartam, hogy bárki bármi rosszat gondoljon rólam. Kerültem a konfliktust, ahogy csak tudtam, aztán persze azon kaptam magam, hogy dühös vagyok, hogy frusztrált vagyok, és mérgez engem belülről. Ezért döntöttem el, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és megtanulok nemet mondani egyetlen hét alatt. Nekem így sikerült. Dr. LifeThinkstockSzívműtétje után storke-ot kapott Bill Paxton, ezért halt meghttp://www.life.hu/drlife/20170307-bill-paxton-stroke-ot-kapott-szivmutetje-utan.htmlBill Paxton, a Terminátor és a Titanic színésze 61 évesen hunyt el, halálát műtéti komplikációk okozták. Nemrég az is kiderült, pontosan mi történt a hírességgel: szívműtétje után stroke-ot kapott. Dr. LifeOrigoFelismerhetetlen lett a bikinimodellhttp://www.life.hu/drlife/20170307-igy-nez-ki-ma-az-egykor-dogos-bikinimodell.htmlA csinos bikinimodell élete teljesen megváltozott egy ritka betegség következtében. Nem is gondolt rá senki, hogy ez lehet minden baj forrása. Dr. LifeThinkstockKét fejjel és három karral született egy babahttp://www.life.hu/drlife/20170306-ket-feju-kisbaba-szuletett-harom-karral-indiaban.htmlNem mindennapi szülésnek voltak szemtanúi az orvosok Indiában. Mindenki ledöbbent, mikor meglátták az újszülöttet. Dr. Life--Tigris tépte le egy férfi arcát - Megrázó fotó! http://www.life.hu/drlife/20170306-egy-tigris-tepte-le-egy-ferfi-fel-arcat.htmlEgy tigris támadta meg a halászt, akinek a dulakodás következtében tönkre ment az élete. Dr. Life--Óriási tumort műtöttek ki egy kislány szájából: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170306-daganatot-mutottek-ki-egy-kislany-szajabol.htmlA fiatal lány élete teljesen összeomlott, miután egy hatalmas tumor miatt még enni sem tudott egyedül. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.