Szülés utáni depressziójáról vallott Chrissy Teigen

Forrás: Instagram/John Legend -
Chrissy Teigen szülés utáni depresszió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen 11 hónapja adott életet a kislányának, és bár a kívülállók számára tökéletesnek tűnhet az élete, ő is megküzdött azzal, amivel rengeteg újdonsült kismama: a szülés utáni depresszióval. Úgy döntött, elmondja, milyen sötét időszakon van túl.

Chrissy Teigen igazán nem panaszkodhat, hiszen mindene megvan ahhoz, hogy boldog legyen. Van egy csodás férje, John Legend, akivel már évek óta egy párt alkotnak. Csaknem egy évvel ezelőtt pedig egy kislánnyal bővült a családjuk, aki hatalmas boldogságot hozott az életükbe, Chrissy mégsem volt teljesen örömteli, sőt, egyre rosszabbul lett.

Chrissy Teigen szülés utáni depresszióval küzdött Forrás: Instagram/John Legend

Maga sem értette, de alig bírt kikelni az ágyból. Először akkor érezte magát ilyen rosszul, amikor visszament dolgozni, bár a munkahelye mindent megtett azért, hogy a lehető legjobb körülményeket biztosítsa neki és a babának, ő mégsem tudott kikelni az ágyból. "Fájdalmas volt kikelnem az ágyból. Mindenem lüktetett.

Egyáltalán nem volt étvágyam, volt, hogy két napig egy falatot sem ettem"

írta Chrissy a Glamourban. Nem tudta, hogy mi a baja, és az állapota nem is akart javulni.

"Amikor nem a stúdióban voltam, el sem hagytam a házat. Úgy értem, hogy soha.

Amikor vendégek jöttek hozzám, csak onnan tudtam, hogy esik, hogy vizesek voltak. Minden sötétítő el volt húzva. A legtöbb időmet a kanapén töltöttem. Amikor John elment dolgozni, sokszor spontán sírva fakadtam" – vallotta be a sztármami, akinek a fizikai fájdalmai annyira felerősödtek, hogy kórházba kellett mennie.

Végül kiderült, hogy szülési utáni depressziója van.

Chrissy elárulta, már attól is megkönnyebbülést érzett, hogy végre tudja, mi baja van. A kezelés megkezdése után pedig fokozatosan jobb lett az állapota, mára már pedig ugyanaz a mosolygós nő, aki egykor volt. Hozzátette, ez egyáltalán nem vette el a kedvét egy második babától!

Lélekfitnesz: így tanultam meg nemet mondanihttp://www.life.hu/drlife/20170306-megtanultam-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-kihivas-alatt.htmlNem akartam antiszociális lenni, nem akartam bántani, nem akartam, hogy bárki bármi rosszat gondoljon rólam. Kerültem a konfliktust, ahogy csak tudtam, aztán persze azon kaptam magam, hogy dühös vagyok, hogy frusztrált vagyok, és mérgez engem belülről. Ezért döntöttem el, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és megtanulok nemet mondani egyetlen hét alatt. Nekem így sikerült. Dr. LifeThinkstock8 tény, amiért a csókolózás egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20170307-ezert-egeszseges-a-csokolozas.htmlNem szoktunk azon gondolkodni, hogy a csókolózás miért jó, hiszen azt hinnénk, ez egyértelmű mindenki számára. Ám most nyilvánosságra kerültek olyan egészségügyi hatások is, amik szintén a gyakori csókolózás mellett szólnak. Dr. LifeThinkstockAz intenzíven fekszik Gábor Zsazsa férje, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/drlife/20170307-korhazba-kerult-gabor-zsazsa-ferje-frederic-von-anhalt.htmlFrédéric von Anhalt, Gábor Zsazsa férje egy héten belül már másodszor került az intenzív osztályra. Dr. Life--Szívműtétje után stroke-ot kapott Bill Paxton, ezért halt meghttp://www.life.hu/drlife/20170307-bill-paxton-stroke-ot-kapott-szivmutetje-utan.htmlBill Paxton, a Terminátor és a Titanic színésze 61 évesen hunyt el, halálát műtéti komplikációk okozták. Nemrég az is kiderült, pontosan mi történt a hírességgel: szívműtétje után stroke-ot kapott. Dr. LifeOrigoFelismerhetetlen lett a bikinimodellhttp://www.life.hu/drlife/20170307-igy-nez-ki-ma-az-egykor-dogos-bikinimodell.htmlA csinos bikinimodell élete teljesen megváltozott egy ritka betegség következtében. Nem is gondolt rá senki, hogy ez lehet minden baj forrása. Dr. LifeThinkstockTigris tépte le egy férfi arcát - Megrázó fotó! http://www.life.hu/drlife/20170306-egy-tigris-tepte-le-egy-ferfi-fel-arcat.htmlEgy tigris támadta meg a halászt, akinek a dulakodás következtében tönkrement az élete. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.