Ennyi plasztikai műtétnek veti alá magát a 21. századi nő - Videó!

műtét plasztikai beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem voltak annyira elégedetlenek az emberek a testükkel, mint manapság. Sokan kés alá is fekszenek azért, hogy elérjék a vágyott külsőt. Egy videóban mutatják be, hogy mennyi mindent megtesz a 21. századi nő azért, hogy átalakuljon a teste.

Manapság a szépségideál egyetlenegy dologról szól: a tökéletesről. Ennek az elvárásnak azonban szinte senki nem tud megfelelni anélkül, hogy ne feküdne kés alá. Ezt erősítik a kiretusált plakátok és a sztárok Instagram- vagy éppen Facebook-oldalai is, ahol alig található utómunka nélküli kép. A hétköznapi emberekben egyre nagyobb a szorongás, ugyanakkor a vágy is, hogy hasonlítsanak az "ideálishoz".

Mindent megtesznek a nők azért, hogy tökéletesek legyenek - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egyetlen megoldásnak a plasztikai műtéteket látják, hiszen máshogy nem lehet nagyobb, tökéletes melleket varázsolni, vagy teltebb ajkakat. Készítettek is egy videót arról, hogy milyen beavatkozásoknak vetik alá magukat a nők, hogy boldogabban, elégedettebben nézzenek a tükörbe.

Amit mindig is tudni akartál a menstruációról, de sosem merted megkérdeznihttp://www.life.hu/drlife/20170307-a-menstruaciorol-amiket-sosem-mertel-megkerdezni.htmlHiába nyílt ki a világ, hiába írunk 2017-et, a menstruációról beszélni valamiért még mindig kényes, nem odaillő és zavarba ejtő. Most összegyűjtöttünk néhány érdekes kérdést vele kapcsolatban, amelyek valószínűleg a te fejedben is megfordultak már, de még soha nem tetted fel őket. Dr. LifeThinkstockZoltán Erika önbizalmának is ártott betegségehttp://www.life.hu/drlife/20170308-zoltan-erika-betegseg-onbizalomhiany.htmlZoltán Erika a nyolcvanas évek igazi szexszimbóluma volt. A férfiak odavoltak szőke fürtjeiért és dögös alakjáért. Az énekesnő karrierje azóta is töretlen, ám önbizalom terén egy kicsit hiányt szenved egy komoly betegség miatt... Dr. Life--Klapka György özvegye kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20170308-korhazba-kerult-klapka-gyorgy-ozvegye.htmlKlapka György halálát Marika nem tudja egy könnyen feldolgozni, és a lelki megpróbáltatások már az egészségére is hatással vannak. Dr. Life--Ételmérgezéssel került kórházba Sofia Richie - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170307-sofia-richie-korhazba-kerult.htmlA fiatal lány a napokban kórházba került, mert ételmérgezés áldozata lett. Fotót posztolt az állapotáról a közösségi oldalára. Dr. LifeOrigoLélekfitnesz: így tanultam meg nemet mondanihttp://www.life.hu/drlife/20170306-megtanultam-nemet-mondani-a-lelekfitnesz-kihivas-alatt.htmlNem akartam antiszociális lenni, nem akartam bántani, nem akartam, hogy bárki bármi rosszat gondoljon rólam. Kerültem a konfliktust, ahogy csak tudtam, aztán persze azon kaptam magam, hogy dühös vagyok, hogy frusztrált vagyok, és mérgez engem belülről. Ezért döntöttem el, hogy belevágok a Life.hu Lélekfitnesz kihívásába, és megtanulok nemet mondani egyetlen hét alatt. Nekem így sikerült. Dr. LifeThinkstock8 tény, amiért a csókolózás egészségeshttp://www.life.hu/drlife/20170307-ezert-egeszseges-a-csokolozas.htmlNem szoktunk azon gondolkodni, hogy a csókolózás miért jó, hiszen azt hinnénk, ez egyértelmű mindenki számára. Ám most nyilvánosságra kerültek olyan egészségügyi hatások is, amik szintén a gyakori csókolózás mellett szólnak. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.