Udvaros Dorottya pszichológushoz fordult

Forrás: Emmer László -
pszichológus lelkiállapot Udvaros Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színésznő nem titkolózik: ő is egy ember, akinek olykor segítségre van szüksége. 

Udvaros Dorottya elárulta, hogy könnyedén el tudja veszíteni az önmagába vetett hitet, és ilyenkor bizony nem könnyű talpra állnia. Korábban azt is elmesélte, hogy nagyon sok emberben csalódott már életében, ez pedig nyomot hagyott a lelkében.

Udvaros Dorottya nem titkolja, hogy időnként segítséget kér Forrás: Emmer László

Legnagyobb lelki tehernek a szakítását élte meg, pedig az édesanyjával szemben is vannak komoly, feldolgozatlan érzései.

"Ilyenkor úgy éreztem, meg akarok halni, de a barátaim kirángattak a gödörből. Nagyon szerettem volna egy második gyereket, éveket adtam volna a szakmámból egy újabb anyaságért, de az élet kanyarai miatt ez valahogy nem jött össze" – vallotta be Dorottya.

A Kossuth-díjas sztár nem titkolja, hogy

a nehezebb pillanatokban ellátogat a pszichológusához, aki segíti őt átlendülni a kritikus pontokon

– írta meg a Story magazin.

"Elmebeteg vagyok" – Pszichológus kezeli a magyar humoristát

A humoristának sem mindig vidám az élete, Kőhalmi az Echo TV műsorában vallott arról, hogy szakember segítségére van szüksége ahhoz, hogy megküzdjön a problémáival. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.