Weisz Fanni betegséggel küzd: pajzsmirigyproblémája van

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Weisz Fanni pajzsmirigy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fáradékonynak és gyengének érezte magát Weisz Fanni már hónapok óta, de nem tudták, hogy mi okozhatja a tüneteket. Végül egy rutinvizsgálaton jöttek rá, pajzsmirigyproblémája van.

Weisz Fanni odafigyel az egészségére, nem is vette félvállról, amikor elkezdte sokkal fáradékonyabbnak érezni magát. Sokáig azonban nem kapott kielégítő választ a kérdéseire, de végül sikerül diagnosztizálni a betegségét. Egy rutinvizsgálaton vett részt szerelmével, Péterrel, akkor derült ki, hogy

pajzsmirigyproblémája van a modellnek.

Weisz Fanni súlyos betegséggel küzd Forrás: Polyák Attila/Origo

"Pajzsmirigyproblémám van. Igazság szerint az utóbbi években sokszor fordult elő, hogy fáradékonynak éreztem magamat, és mostanra kiderült, hogy emiatt volt.

Már minden rendben, kezelés alatt állok, és szépen karbantartom magam.

Viszont nagyon szeretném, hogy akik most olvasnak rólam és a betegségemről, elmennének vérvételre, és megnézetnék a TSH-szintjüket. Sokan nem is tudják, milyen fontos a pajzsmirigy egészséges működése, és hogy a kisebb tüneteik mögött akár betegség is állhat, ami azonban könnyen kezelhető"mondta a Lokálnak Fanni, aki legutóbbi fotóján meglehetősen vékonynak tűnt, de leszögezte, hogy évek óta nem változott a súlya. Elárulta azt is, hogy nem sokban változott az élete a betegség diagnosztizálása óta. "Nem sokban változott az életem, de pozitívum, hogy sokkal rendszeresebbé váltak a napi teendőim: mindennap hatkor kelek, és beveszem a reggeli gyógyszeremet, amely szinten tartja a pajzsmirigyemet. Ezenkívül ugyanúgy csinálhatok mindent, mint eddig.

Viszont ha majd gyereket szeretnénk, többet kell járnom kontrollra,

és miután elég aggódós vagyok, minden apróságra figyelnem kell, ha várandós leszek" – mondta Fanni.

Ennyi plasztikai műtétnek veti alá magát a 21. századi nő - Videó!http://www.life.hu/drlife/20170308-ennyi-plasztikai-mutetnek-veti-ala-magat-a-21-szazadi-no.htmlSoha nem voltak annyira elégedetlenek az emberek a testükkel, mint manapság. Sokan pedig kés alá fekszenek azért, hogy elérjék a vágyott kinézetet. Egy videóban mutatják be, hogy mennyi mindent megtesz a 21. századi nő azért, hogy átalakuljon a teste. Dr. LifeThinkstockVeronai buszbaleset: a gyerekeknek még szükségük van pszichológusrahttp://www.life.hu/drlife/20170308-veronai-buszbaleset-a-gyerekek-meg-pszichologushoz-jarnak.htmlOsztálytársakat, tanárokat, barátokat vesztettek el a fiatalok a veronai buszbalesetben, sok szülő pedig a gyermekét. Senki sem tudta még feldolgozni a tragédiát, a tanulók közül még mindig sokan szorulnak segítségre, az iskolapszichológus ügyeletben várja a diákokat. Dr. Life--Kulka János egy néma filmszereppel tér visszahttp://www.life.hu/drlife/20170308-kulka-janos-nema-filmszereppel-ter-vissza.htmlA színművész súlyos stroke-ja óta elzárkózik a nyilvános megjelenésektől, azóta szerepeket sem vállalt, hiszen a felépülése az első. Nemsokára azonban visszatér a filmvászonra, ugyan egyelőre csak néma szerepben. Dr. Life--Szülés utáni depressziójáról vallott Chrissy Teigenhttp://www.life.hu/drlife/20170307-szules-utani-depressziojarol-nyilatkozott-chrissy-teigen.htmlChrissy Teigen 11 hónapja adott életet a kislányának, és bár a kívülállók számára tökéletesnek tűnhet az élete, ő is megküzdött azzal, amivel rengeteg újdonsült kismama: a szülés utáni depresszióval. Úgy döntött, elmondja, milyen sötét időszakon van túl. Dr. LifeOrigoSzívműtétje után stroke-ot kapott Bill Paxton, ezért halt meghttp://www.life.hu/drlife/20170307-bill-paxton-stroke-ot-kapott-szivmutetje-utan.htmlBill Paxton, a Terminátor és a Titanic színésze 61 évesen hunyt el, halálát műtéti komplikációk okozták. Nemrég az is kiderült, pontosan mi történt a hírességgel: szívműtétje után stroke-ot kapott. Dr. LifeOrigoFélrekezelték Majka és Dundika kisfiát, Olivérthttp://www.life.hu/drlife/20170303-felrekezeltek-majka-es-dundika-kisfiat.htmlA kis Olivér ma már egy igazi vigyorbomba, de néhány hónapja megállás nélkül sírt. Szülei tudták, hogy valami nagy baj lehet, és félelmük beigazolódott. Már haza sem engedték őket a kórházból, de sajnos a tortúrájuk nem ért véget: félrekezelték a csöppséget. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.