BB Évi nem költözhet haza a pszichiátriáról, mert nincs otthon víz

Forrás: Origo -
pszichiátria BB Évi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
BB Évi évek óta küzd pszichés betegséggel, a valóságshow után teljesen összeomlott az élete. Az állapota mostanra javulni látszik, mégsem mehet haza. Édesanyja árulta el, miért kell még mindig a pszichiátrián élnie.

Párkányi Évi, vagy ahogy mindenki ismeri, BB Évi évek óta küzd pszichés problémákkal. Szinte folyamatosan a pszichiátria lakója, vele semmi jót nem tett a valóságshow, hiába került ki győztesen a Big Brother első szériájából. BB Évit jelenleg is kezelik, de állapota egy ideje reménykedésre ad okot.

BB Évi nem mehet haza Forrás: Origo

Akár haza is költözhetne, de ez sajnos akadályokba ütközik. Korábban sem tudott szabadulni a pszichiátriáról, ugyanis 40 ezer forintos rokkantnyugdíjából nagyon nehezen tudna kijönni, most sincs ez másként, de egyéb akadályba is ütközik a hazaköltözés. Gyakran kiengedik a zárt osztályról, hogy találkozhasson családjával, de végleg még nem költözhet haza.

"Sajnos most nem jöhet haza. Nem tud fürdeni, nincs itthon víz"

- indokolta meg a Ripostnak BB Évi édesanyja, hogy miért kell még a lányának ott maradnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.