Torz arccal született a nő, aki genetikai betegségben szenved

Forrás: Instagram -
idegrendszer neurofibromatózis genetikai betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyógyíthatatlan betegség nagyon megnehezítette a nő életét, azt hitte soha nem találhatja meg a párját a külseje miatt.

Sophia Walker neurofibromatózisban szenved, amely egy gyógyíthatatlan genetikai betegség. A kórnak köszönhetően a páciens bőrében többszörös csomók és tumorok alakulnak ki szerte a testén.

A 22 éves lány már megszokta az emberek szívtelen hozzászólásait a külsejével kapcsolatban, de attól mindig is rettegett, hogy örökre magányos marad, bármennyire vágyott már egy társra. Olykor voltak viszonyai, de mindenki titokban akarta tartani a kapcsolatukat, mert nem merték felvállalni a lány külsejét.

"Azután, hogy évekig mindenki csak csúfolt, és az összes randim rosszul sült el, sosem gondoltam, hogy egyszer megismerek majd egy rendes srácot" - vallotta be Sophia.

Ám a szerencse rámosolygott a fiatal norfolki lányra, és egy olyan ember személyében találta meg a boldogságot, akit 16 éves kora óta ismer, csak az évek alatt elfeledkeztek egymásról. Annak idején egy középiskolába jártak, de újból csak az egyetem után vették fel a kapcsolatot.

Megtalálta azt az embert, aki képes őt szívből szeretni Forrás: Instagram

"Én már az első találkozón tudtam, hogy többet érzek iránta, de nem mertem bevallani, hiszen olyan sokszor megbántottak a múltban. De aztán ahogy egyre többet randiztunk, én is elhittem, hogy létezhet olyan ember a Földön, aki büszke rám, és szeret felvállaltan is velem lenni" - írta meg a DailyMail.

Híres modellek, akiket fogyatékosságuk tett gyönyörűvé

2017.03.21. 22:13
Az utóbbi években egyre inkább feloldódni látszik a divatipar tökéletességre való ádáz törekvése, ezáltal pedig egyre több különleges karakterű modell került a figyelem középpontjába, akik valamilyen testi vagy szellemi fogyatékossággal élnek együtt. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.