Csodás nő lett az egykor csúf, áll nélküli lányból – Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In/Exclusivepix Media -
rendellenesség betegség áll lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, de az áll nélkül született lányt megműtötték, ezért már többé nem bántják a külseje miatt. Gyönyörű lány lett belőle!

A 19 éves Wijitpraphorn Punbu (becenevén Fon) kusza, kiálló fogakkal, áll nélkül született, ez pedig nagyon megkeserítette az életét. Örök kirekesztés áldozata volt, a kortársai rendszeresen bántották, csúfolták a megjelenése miatt.

Így nézett ki Fon a műtét előtt Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In/Exclusivepix Media

A fiatal lány élete azonban egy csapásra megváltozott, miután egy televíziós műsorban szerepelve elnyerte a fődíjat: egy plasztikai műtétet. Dél-Koreába utazott, ahol átalakították a lány arcát.

Meghökkentő különbséget eredményezett a plasztikai beavatkozás Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In/Exclusivepix Media

Fon azóta is áldja a szerencséjét, hogy jelentkezett a műsorba, mert anélkül soha nem lett volna lehetősége arra, hogy megoperáltassa magát.

A műtét óta már nem kell szorongania a megjelenése miatt Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In/Exclusivepix Media

"A műtét előtt magányos és szomorú életem volt. A környezetem folyamatosan bántott, és ez rendkívül rosszulesett. Most azonban már nem kell szégyenkeznem a külsőm miatt, bátran megyek emberek közé, jól érzem magam"írta meg a Daily Mail.

Hihetetlenül szexi lett az egykor csúnya fiú - Fotó!

Egyszerűen nem is lehet ép ésszel felfogni a látottakat, ugyanis az egykor depressziós, kövér fiúból igazi csábító férfi lett. Le a kalappal! Nézd meg a fotóit itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.