Sági Szilárd A Nagy Duett miatt nem műtteti meg hangszálpolipját

Forrás: Fem3Café -
A Nagy Duett Sági Szilárd hangszál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Indul a TV2 sikerműsora, A Nagy Duett, benne rengeteg sztárral, köztük Sági Szilárddal. Nagy kockázatot vállal a sztár ezért a szereplésért, ugyanis polipot találtak a hangszálán, amit a produkció miatt nem műttet meg.

Már nem kell sokat várni a TV2 szórakoztató műsorára, melyben Sági Szilárd Völgyesi Gabi oldalán mutatja meg tudását. Kiderült azonban, hogy az egészsége nem engedné meg a szereplést, ugyanis polipot találtak a hangszálán. Ő azonban a műtét helyett az éneklést választotta, pedig a szakértő szerint a súlyos következményei lehetnek az operáció elhalasztásának.

Sági Szilárd a hangszálait kockáztatja Forrás: Fem3Café

"A gyakorlások alatt tűnt fel Csík Sándor énektanárnak, hogy valami nem stimmel, nem a sima megfázásos rekedtség jellemző a hangomra. Még egy egyszerű magasabb hangnál is erőltetnem kellett az éneklést. Sejtette, hogy valami probléma van, ezért arra kért, mutassam meg a torkomat egy szakembernek.

Kiderült, hogy nem elég a szeretett ikerfiaimtól a bölcsiből hazahozott torokgyulladás, úgy néz ki, bővült a család"

- mondta Szilárd, aki nem tudta eddig megműttetni a hangszálát. "Egy ilyen operáció után hetekig némaságra van ítélve az ember, ami az első adásig még bele is fért volna, de akkor ki kell hagynom a felkészülést" - árulta el a sztár, aki hozzátette, majd a győzelem után kés alá fekszik. "Az orvos azzal nyugtatott, hogy ennél rosszabb már nem lesz. Persze azt is tanácsolta, próbáljam kímélni, a gyulladást pedig gyógyszerrel orvosolta. Miután megnyertük A Nagy Duettet, lesz időm az első lemezem előtt azzal foglalkozni, hogy megműttessem a hangszálaimat. Bár akkor kéne felénekelni az albumot" - nyilatkozta a Blikknek Szilárd, ám egy szakértő szerint nem szerencsés halogatni.

"Nem ajánlatos halogatni a műtétet, mert hosszabb távú, súlyos szövődményei lehetnek az elváltozásnak"

- mondta dr. Kóczán István.

Meghalt Beyoncé rákbeteg rajongója http://www.life.hu/drlife/20170329-elhunyt-beyonce-rakos-rajongoja.htmlBeyoncé teljesítette egy haldokló rajongója kívánságát, aki nem sokkal ezután életét vesztette. Dr. LifeOrigoSztárok, akik súlyos figyelemzavarral küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170328-sztarok-akik-adhd-val-vagyis-sulyos-figyelemzavarral-kuzdenek.htmlSzépek, sikeresek, gazdagok – és ADHD-val, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitási zavarral küzdenek. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hírességeket, akik korábban nyíltan vállalták betegségüket. Dr. LifeAFPCsodás nő lett az egykor csúf, áll nélküli lányból: Fotók! http://www.life.hu/drlife/20170328-gyonyoru-no-lett-a-csunya-tinilanybol.htmlElképesztő, de az áll nélkül született lányt megműtötték, ezért már többé nem bántják a külseje miatt. Gyönyörű lány lett belőle! Dr. Life--Három lábbal született egy kisbaba - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170328-haromlabu-gyermek-szuletett-indiaban.htmlHárom lábbal született egy gyermek Indiában, akit 6 napos korában már meg is operáltak. Dr. Life--Óriási lipómával él Wang Zhixiang: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170328-durva-lipomaval-el-wang-zhixiangt.htmlElképesztő méretű zsírdaganattól szenved egy férfi. Sajnos nem tudja finanszírozni az operációt, ami segíthetne rajta. Dr. Life--Lélekfitnesz: a mantra hétköznapi hatásaihttp://www.life.hu/drlife/20170327-mantrazzuk-szeppe-gaunkat.htmlA mantra szót, ha magyarra fordítanánk, annyit tenne: az elme megtisztítása. Ha a hétköznapokban, laikusként használjuk, ahogyan én is tettem, akkor valóban erre hivatott, illetve a belső megerősítésre, ami lássuk be, például egy fogyokúra esetében, olykor percenként ráfér az ember lányára. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.