Luxusklinikát húzott fel Hajdú Péter - Már csak az orvosok hiányoznak

üzlet magánrendelő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luxusrendelőt épített Hajdú Péter az otthona közelében, Törökbálinton. Az új biznisz várhatóan milliókat hoz majd a konyhára – írja a Blikk.

Nem az átlagember pénztárcájára szabta Hajdú Péter azt a magánklinikát, amit hamarosan meg is nyit Törökbálinton. Már csak az orvosok hiányoznak, az épület teljesen készen van.

"A hírekkel ellentétben ez nem kórház, hanem magánszakorvosi rendelő. Körülbelül másfél éve dolgozom ezen a projekten, ezalatt folyamatosan konzultálva a tükörhegyi háziorvossal, aki szerint szükség van erre a rendelőre. Úgy gondolom, hogy ez valóban a törökbálintiak érdekét fogja szolgálni" – mondta Hajdú Péter, aki urológusi, radiológusi, belgyógyászati, plasztikai sebészeti és gasztroenterológiai ellátást is biztosít a betegeknek. Az üzletember társa pedig nem más, mint Csisztu Zsuzsa férje, Dr. Ketskés Norbert.

Hajdú megnyugtatott mindenkit, az orvosokat nem ő választja ki, profikkal veszi körül magát. A rendelőt saját pénzéből indítja be, nincs benne pályázati pénz, de valamennyi hitelre is szüksége volt az üzletembernek.

Nagyon beteg! Kerekesszékbe került Eric Claptonhttp://www.life.hu/drlife/20170331-betegsege-miatt-kerekesszekbe-kerult-eric-clapton.htmlEric Clapton, a világhírű énekes, gitáros, dalszerző valószínűleg nincs jól. A Los Angeles-i reptéren készültek róla friss fotók, amik aggodalomra adnak okot.Dr. Life--Ezért egészséges a szellentés http://www.life.hu/drlife/20170331-nehany-ok-amiert-a-szellentes-egeszseges.htmlEz a téma legalább annyira kínos, mint a kaki, amiről szintén nem szeretünk beszélni, pedig a mindennapi életünk része, és sokat elárul az egészségünkről. Íme néhány érv a szellentés mellett. Dr. Life--Rudolf Péternek csont akadt a torkán: meg is némulhatott volnahttp://www.life.hu/drlife/20170331-rudolf-peternek-csont-akadt-a-torkan.htmlMajdnem megfulladt Rudolf Péter, amikor újra elkezdett húst enni. Rávetette magát a csirkepaprikásra, de egy csont megakadt a torkán... Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoDundika elkapott valamilyen betegséget Amerikában! http://www.life.hu/drlife/20170331-dundika-megbetegedett-amerikaban.htmlNem indult jól Majkáék Las Vegas-i nyaralása, Olivér és Dundika ugyanis elkaptak valamit, ami miatt az eddig ott töltött időt végigbetegeskedték. Mindketten hánynak. Dr. Life--Gabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Egypetéjű Down-szindrómás ikrekre bukkantak – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-igy-neznek-ki-az-egypeteju-down-szindromas-ikrek.htmlA szülők először nem akarták megtartani a beteg lányokat, de ma már úgy gondolják: életük legjobb döntése volt a két gyermek. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.