Begyógyszerezve állt A Nagy Duett színpadára Oláh Gergő

Forrás: Tv2/ A Nagy Duett -
A Nagy Duett torokgyulladás Zimány Linda Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő erejét és kitartását bizonyította Oláh Gergő, aki betegen is A Nagy Duett színpadára állt szombaton. Zimány Lindával adták elő a Maroon 5 nagy slágerét.

Gergőt komoly rosszullét gyötörte az előadás alatt, 39 fokos lázzal csinálta végig a show-t és a délelőtti próbákat is. Erős gyógyszerekkel próbálták formába hozni.

Zimány Linda és Oláh Gergő, A Nagy Duett párosa Forrás: Tv2/ A Nagy Duett

"Valóban lázas voltam, amikor legutoljára mértük, 39 Celsius-fokot mutatott a hőmérő. Nehéz volt így a nap, főleg, mert a próba miatt már délelőtt a stúdióban kellett lennünk. Minden percet próbáltam kihasználni, hogy egy picit lehunyhassam a szemem, és pihenhessek, miközben az ottani orvos próbált segíteni. Torokgyulladás kínoz, szinte semmilyen gyógyszer nem volt képes elmulasztani a fájdalmat, így dupla adaggal léptem színpadra" - mesélte a Blikknek.

Pénteken éjjel Gergő annyira rosszul volt, hogy azt hitte, nem is tud majd színpadra állni: "Hajnalban még a hideg rázott, vacogtam a negyven fokot meghaladó, magas láztól. Azonban mindent meg kellett tennem, hiszen ez az este nemcsak rólam szólt, de Zimány Lindáról is, aki nagyon készült erre a produkcióra".

Gergő gyerekei hazaviszik a betegségeket az oviból, ezért a zenész nem is lepődöt meg, hogy elkapta. Most azonban nem lesz ideje kipihenni a betegséget, munka közben kell talpraállnia, ugyanis a dal, amit Lindával előadnak vasárnap, sokkal pörgősebb és nehezebb lesz, mint az első.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.