Ha ezt a videót megnézed, soha többet nem iszol kólát

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siraphol -
kóla gyomorsav
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tudósok mutatták be, mi történik a gyomrunkban, amikor kóla kerül bele.

Nem biztos, hogy ezt látni akartuk...Videón mutatták be tudósok, hogy mi történik a gyomrunkban, amikor kólát iszunk. A pohárban gyomorsav van, erre öntik rá a népszerű barna italt. A keverék bugyogni, füstölni kezd, majd szinte szilárd állaga lesz.

Miért éppen Norvégia? Kiderültek a világ legegészségesebb országának titkaihttp://www.life.hu/drlife/20170404-norvegia-a-vilag-legegeszsegesebb-orszaga-ezek-a-titkai.htmlEgy nemrég készült felmérés szerint Norvégiában élnek a legegészségesebben az emberek. De vajon miért? És melyek azok a szokások, amelyeket érdemes eltanulni az északi ország lakóitól? Ennek jártunk utána. Dr. LifeThinkstockKim Kardashian nem hordhatja ki saját gyermekéthttp://www.life.hu/drlife/20170405-kim-kardashian-nem-hordhatja-ki-gyermeket.htmlMindennél jobban szeretne egy harmadik gyermeket Kim Kardashian, de egészségügyi akadályokba ütközik. Egyetlen esélye van arra, hogy lehessen még egy kisbabája, az pedig a béranyaság. Dr. Life--Hollywoodi sztárok, akik diszlexiával küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170403-diszlexiaval-kuzdo-sztarok-jennifer-aniston-tom-cruise-salma-hayek.htmlHíresek, gazdagok, és nagyon sikeresek abban, amit csinálnak – mindezt pedig úgy érték el, hogy egy kis hátránnyal indultak el a csúcsig vezető úton. A Life.hu most összegyűjtötte azokat az ismert filmsztárokat, akiknél korábban diszlexiát állapítottak meg. Dr. LifeAFPHárom használat után ki kellene mosni a törülközőthttp://www.life.hu/drlife/20170405-harom-hasznalat-utan-mosni-kellene-a-torolkozot.htmlMinek mosni a törülközőt, ha tiszták vagyunk fürdés után? - gyakran vetődik fel ez a kérdés, ami persze csak vicc, mivel nem vagyunk tiszták fürdés után, éppen ezért sokkal gyakrabban kellene mosni a fürdőlepedőt, mint ahogy az átlagember teszi. Dr. LifeOrigoVeszélyes főzési tanácsokat osztogat Gwyneth Paltrow?http://www.life.hu/drlife/20170404-gwyneth-paltrow-szineszno-receptjei-szalmonellat-es-gyomorrontast-okozhatnak.htmlIsmét áll a bál Gwyneth Paltrow körül. A szőke színésznőt ezúttal receptjei miatt kezdték kritizálni a szakértők, mivel a szakácskönyveiben nem tér ki azokra az alapvető élelmiszer-biztonsági óvintézkedésekre, amelyekkel csökkenthető a szalmonellafertőzés és a Campylobacter nevű baktérium által okozott megbetegedések kockázata. Dr. LifeAFPFöldön, vízen, levegőben - Pénisztérképpel a rák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170404-peniszterkeppel-emlekeztetnek-minket-a-rakveszelyre.htmlÉrdekes kísérletet tettek arra, hogy felhívják mindenki figyelmét a rákmegelőzés fontosságára. Íme az óriási pénisztérkép! Dr. LifeThinkstock



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.