Vastag Csaba bárányhimlősen Nagy Duett-ezett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
A Nagy Duett Vastag Csaba bárányhimlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyerekeknél jellemző kór támadta meg Vastag Csabát, mégpedig a bárányhimlő. Elvileg el sem kaphatta volna, hiszen már átesett a betegségen, de neki mégis sikerült.

Fertőző betegen lépett fel A Nagy Duett adásában Vastag Csaba, mégpedig bárányhimlősen. Ez a gyerekekre jellemző betegség nagyon gyorsan terjed, az egyik legragályosabb, cseppfertőzéssel terjedő betegség. Általában akik egyszer átestek már ezen, nem kapják el újra, de Vastag Csabának sikerült.

A legyengült immunrendszere miatt fertőzhette meg újra a bárányhimlő.

Vastag Csaba bárányhimlős Fotó: Polyák Attila - Origo

úgy gondoltam, nem lehet elkapni, ha egyszer valaki gyermekkorában már átesett rajta. De nekem még ez is sikerült.

a Blikknek

Meglepő és furcsa betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20170405-betegsegek-amelyek-furcsak-es-meglepoek.htmlHála a tudomány fejlődésének, mára több tízezer betegséget és rendellenességet ismerhetünk. Ezek közül azonban akad néhány olyan, amelyek amilyen furcsán és meglepően hangoznak, annyira valóságosak. Ezek közül gyűjtöttünk most össze néhányat. Dr. Life--Ha ezt a videót megnézed, soha többet nem iszol kóláthttp://www.life.hu/drlife/20170406-ha-ezt-a-videot-megnezed-soha-tobbet-nem-iszol-kolat.htmlTudósok mutatták be, mi történik a gyomrunkban, amikor kóla kerül bele. Dr. Life--Miért éppen Norvégia? Kiderültek a világ legegészségesebb országának titkaihttp://www.life.hu/drlife/20170404-norvegia-a-vilag-legegeszsegesebb-orszaga-ezek-a-titkai.htmlEgy nemrég készült felmérés szerint Norvégiában élnek a legegészségesebben az emberek. De vajon miért? És melyek azok a szokások, amelyeket érdemes eltanulni az északi ország lakóitól? Ennek jártunk utána. Dr. LifeThinkstockKim Kardashian nem hordhatja ki saját gyermekéthttp://www.life.hu/drlife/20170405-kim-kardashian-nem-hordhatja-ki-gyermeket.htmlMindennél jobban szeretne egy harmadik gyermeket Kim Kardashian, de egészségügyi akadályokba ütközik. Egyetlen esélye van arra, hogy lehessen még egy kisbabája, az pedig a béranyaság. Dr. Life--Hollywoodi sztárok, akik diszlexiával küzdenekhttp://www.life.hu/drlife/20170403-diszlexiaval-kuzdo-sztarok-jennifer-aniston-tom-cruise-salma-hayek.htmlHíresek, gazdagok, és nagyon sikeresek abban, amit csinálnak – mindezt pedig úgy érték el, hogy egy kis hátránnyal indultak el a csúcsig vezető úton. A Life.hu most összegyűjtötte azokat az ismert filmsztárokat, akiknél korábban diszlexiát állapítottak meg. Dr. LifeAFPHárom használat után ki kellene mosni a törülközőthttp://www.life.hu/drlife/20170405-harom-hasznalat-utan-mosni-kellene-a-torolkozot.htmlMinek mosni a törülközőt, ha tiszták vagyunk fürdés után? - gyakran vetődik fel ez a kérdés, ami persze csak vicc, mivel nem vagyunk tiszták fürdés után, éppen ezért sokkal gyakrabban kellene mosni a fürdőlepedőt, mint ahogy az átlagember teszi. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.